Gå til hoved-indhold
Heidi og Gert Lundberg til højre, får overrakt gavekort fra Sunway Seatravel og Pantaenius Af Michael Bygballe. Foto: Niels KjeldsenKort Nyt
Heidi og Gert Lundberg til højre, får overrakt gavekort fra Sunway Seatravel og Pantaenius Af Michael Bygballe. Foto: Niels Kjeldsen

Sejlere vinder 10.000 kr.

Sunway Seatravel og Pantaenius udtrækker vinder af gavekort på 10.000. Vinderne deltog i foredrag i Hobro Sejlklub

Af Troels Lykke |

I sidste vinter har Sunway Seatravel og Pantaenius afholdt en stribe arrangementer rundt omkring i landets sejlklubber.

Her fortalte medarbejdere fra Sunway Seatravel om sejlads i Middelhavet, Caribien, Thailand og flodbådssejlads på Europas floder og kanaler, ligesom Pantaenius gav nyttige oplysninger om, hvilke forhold man som forsikringskunde skal være opmærksom på, og hvad man kan gøre for at undgå de typiske skader, der kan opstå når man ejer en båd.

Heidi og Gert Lundberg, Mariager vinder kr. 10.000

De heldige vindere af gavekortet på kr. 10.000,- blev Heidi og Gert Lundberg fra Mariager.

De deltog den 19. januar i et arrangement i Hobro Sejlklub. Her havde alle sejlklubberne i Mariager Fjord premiere på deres nye koncept, hvor sejlklubberne går sammen om, at afholde fælles arrangementer for at tiltrække flere deltagere og lave mere spændende events til Mariager Fjord-sejlklubberne.

Heidi og Gert har bestilt deres sejlerferie

De lykkelige vindere har allerede valgt at konvertere præmien til en sejlerferie i det Græske øhav, hvor de i juni næste år, skal sejle ud fra basen i Skiathos. Her vil de bl.a. kunne opleve den lille kirke på Skopelos, som Mama Mia filmen, med de mange ABBA sange gjorde verdensberømt.

Heidi og Gert vil også kunne opleve den udryddelsestruede Monk sæl, som yngler i et beskyttet reservat nord for Alonissos, ligesom byen Skopelos byder på ægte græsk charme og idyl

Nyt tilbud til sejlklubber i den kommende vinter

Sunway Seatravel og Pantaenius gentager i den kommende vinter succesen, og tilbyder et tilsvarende arrangement til klubber, der er interesserede i at afholde en af disse events.

Fokus vil igen være på, hvordan man bliver klog af (andres) skade, samt flotte billeder og beretninger fra sejlads under varme himmelstrøg.

De to firmaer er igen gået sammen og sætter igen et gavekort på kr. 10.000,- til en sejlerferie i Grækenland på højkant.

Vinderen findes blandt alle de som deltager i et af vinterarrangementerne i den kommende vinter. Interesserede sejlklubber kan henvende sig til Niels Kjeldsen hos Sunway Seatravel, tlf. 3916 3348, niels@seatravel.dk   

 Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader