Gå til hoved-indhold
Der var spænding til sidste ben, i sjette sejlads til VM for 505-joller i Kaløvig. Foto: Mick Anderson/ SAILINGPIX.DKKapsejlads
Der var spænding helt frem til sidste ben, i sjette sejlads til VM for 505-joller i Kaløvig. Foto: Mick Anderson/ SAILINGPIX.DK

Bojsen-Møller vinder 7.sejlads til 505 VM

OPDATERET: Kl. 17.07 Bojsen-Møller brødrene vinder syvende sejlads.

 

Af katrine bertelsen |

Wolfgang Hunger holder førstepladsen med kun 2 point.

I syvende og sidste sejlads i dag lagde brødrene Boisen-Møller fra Hellerup Sejlklub sig i front. De forreste fem både havde stort set vandet for sig selv, de nærmeste konkurrenter lå langt tilbage i en spændende og meget nervepirrende sejlads.

Wolfgang Hunger fra Tyskland sejlede sig op fra en fjerdeplads til en 2. plads. Det giver den tyske båd et forspring på kun to point foran Boisen-Møller.

De næste to dage vil vise hvem, der tager den samlede 1.plads.

Jørgen Bojsen-Møller siger, ”Det var et fedt race. Men det var svært da vinden skiftede meget.”

Følg med i live-sendingen her: http://www.505sapworldchampionship2010.com

Sjette sejlads til 505 vm i Kaløvig bød på vindspring på 30-40 grader og meget skiftende styrke. Bojsen-Møller brødrene kom ind på en andenplads, og Saugmann/Ramsbæk kom ind som nummer tre.

Den amerikanske båd med Mike Holt og Carl Smit,  der indtil 5. sejlads har ligget på en samlet 48. plads blev taget ved det sidste mærke efter at have ligget forrest i hele løbet, og endte dermed på en skuffende 4.plads.

Stævnets førende båd med tyskerne Wolfgang Hunger og Julien Kleiner, endte noget længere nede i feltet, men spørgsmålet er om de kan bevare deres førsteplads, eller om de rykker en gang ned. Vi afventer de officielle resultater, der sandsynligvis først kommer, når syvende sejlads er sejlet senere i dag.


http://www.505sapworldchampionship2010.com

content-loader
content-loader
content-loader