Gå til hoved-indhold
Jurastuderende Martin Kirketerp sejler for tiden professionelt RC44. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jurastuderende Martin Kirketerp sejler for tiden professionelt RC44. Foto: Troels Lykke

Forsoningsmøde får måske guld-duo tilbage

49erne Jonas Warrer og Martin Kirketerp er tæt på at vende tilbage til landsholdet, skriver mange danske medier. Kirketerp forlanger objektive udtagelser.

 

Af Troels Lykke |

En uoverensstemmelse med Dansk Sejlunion har ellers fået guldparret til at true med ikke at ville stille op for Danmark, men et forsoningsmøde har bragt parterne tættere på hinanden.

- Vi havde en meget positiv og konstruktiv drøftelse af, hvad det er, der skal til, for at de kan komme til at sejle 49'eren igen, siger Dansk Sejlunions elitechef, Michael Staal, til DR Sporten.

Et af stridspunkterne har været udtagelseskriterierne frem mod OL i London, som Dansk Sejlunion nu har valgt at basere udelukkende på sejlernes resultater.

- Det er helt klart, at en af de vigtigste faktorer var det med udtagelsen. Det bliver en objektiv udtagelse til OL næste gang, og det har i hvert fald været et krav for, at vi vil stille op igen, siger Martin Kirketerp til DR Sporten.

Han og Jonas Warrer har tidligere følt, at sejlunionen favoriserede andre sejlere på deres bekostning.

Mangler økonomien

Nu mangler de to parter at enes om økonomien, men også denne udfordring håber man at løse hos Dansk Sejlunion.

- Der er muligheder for sponsorater, eller der kan være sejlsportsrelaterede job, som de kan påtage sig, som måske kan kombineres med en sejlsportskarriere, siger Michael Staal.

Jonas Warrer og Martin Kirketerp beslutter senest til sommer, om de vil forsøge at komme med ved OL i 2012, skriver ekstrabladet.dk

content-loader
content-loader
content-loader