Gå til hoved-indhold
29ere i Aabenraa. Foto: Mogens Hansen, Brøndby Strand SejlklubKapsejlads
29ere i Aabenraa. Foto: Mogens Hansen, Brøndby Strand Sejlklub

Fair dyst i Aabenraa

Torm Grand Prix gik efter planen og Radich får ros af Sejlunionen for debriefing. Europa-jollerne havde største felt, hvor Skovshoved-sejler vandt. 29ere var også pænt repræsenteret.

Af Troels Lykke |

Simon Klint Berg fra Skovshoved Sejlklub var bedst blandt næsten 50 Europa-joller i Aabenraa. 29ere, Laser, Laser Radial og RS:X var der også.

”Der blev virkelig sejlet fair ude på vandet og der var kun få protester. Sejlerne har generelt givet udtryk for at det var et godt stævne” fortæller Hans Jørn Thomsen fra Aabenraa Sejl Club, der netop har været stævneleder for TORM Ungdoms Grandprix i klubben.

Det tre dage lange stævne sluttede med præmieoverrækkelse sidst på eftermiddagen søndag.

Radich bestod

For inspirere sejlerne og vise at kapsejlads ikke blot er et spørgsmål om at vinde eller tabe, men i mindst lige så høj grad en aktivitet man kan lære noget af, havde Dansk Sejlunion taget initiativ til et nyt tiltag.

America's Cup sejleren Jesper Radich var således hyret til at stå for en debriefing af sejlerne efter dagens sejladser. Tiltaget blev positivt modtaget blandt sejlerne, og mange deltog i debriefingerne, skriver Sejlunionen.

Foto: Mogens Hansen

Resultater her

content-loader
content-loader
content-loader