Gå til hoved-indhold
Vær sikker på, at Kronprinsen meget gerne ville have sejlet med i Kerteminde. Her ses han i Miami i 2008. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Vær sikker på, at Kronprinsen meget gerne ville have sejlet med i Kerteminde. Her ses han i Miami i 2008. Foto: Troels Lykke

Kronprinsen dropper Big Boat Challenge

Kronprinsens kalender tillod ikke Kertemindes storbåds-brag. "Ærgerligt," siger stævnelederen til minbaad.dk. Farr 40 med kvindelige gaster afløser den kongelige sejler.

Af Troels Lykke |

Det største trækplaster af dem alle, Kronprins Frederik i en af KDY's Farr 40ere, bliver alligevel ikke til noget i Big Boat Challenge.

Det bekræfter stævneleder Ole Gorm Larsen i dag overfor minbaad.dk:

"Han har meldt afbud, det er ærgerligt, hans bådsmand ringede og fortalte, at Kronprinsens kalender var overbooket, men Mikkel Hartvig Andersen med en kvindebesætning sejler i Farr 40eren i stedet. I alt kommer der tre Farr 40ere, da KDY stiller med to og Ebbe Elmer med en."

Selvom Kronprinsen har meldt afbud så kommer der alligevel 50 både, da der er 15 både på venteliste.

Fight med broskrabere

Største båd bliver 62 fods Big Challenge fra Svendborg, der skal kæmpe mod de to ældre mastodonter, X-One fra Kerteminde, tidligere Nokia, og Broskraberen fra Bogense, tidligere Buksesnedkeren.

Kong Haralds gaster stiller også med en TP52er i Big Boat Challenge, der starter lørdag 22. maj klokken 10.

Kronprinsen sejler her en 4. plads hjem ved VM i Farr 40 i Miami i 2008.

www.bigboat.dk

content-loader
content-loader
content-loader