Gå til hoved-indhold
Risbjerg Marine og Scancharter forhandler Beneteau Oceanis 40.Kort Nyt
Risbjerg Marine og Scancharter forhandler Beneteau Oceanis 40.

Beneteau sejlbåde sælges nu i Silkeborg

Franske Beneteau sejlbåde kan igen købes i Danmark efter Bådkommissæren smed håndklædet. Bådene sælges hos Risbjerg Marine i Silkeborg og hos Scancharter i Ebeltoft.

 

Af Troels Lykke |

Risbjerg Marine ved Silkeborg har igennem de seneste år opbygget en stor forretning med salg af motorbåde, trailere og udstyr fra bl.a. Four Wins, Quicksilver, Ryds og Valiant.

Ole Risbjerg, direktør for Risbjerg Marine er stolt over at have fået muligheden for at tilbyde gamle og nye kunder et godt kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris.

Beneteau i sikker havn

Beneteau har de sidste par år ført en omskiftelig tilværelse i Danmark med forskellige importører, men er i udlandet meget populære og kendt for deres høje kvalitet og brede program.

Ole Risbjerg glæder sig derfor til at komme i gang med salget af bådene, som bl.a. kommer til at foregå fra den 2.000kvm store indendørs udstilling, som firmaet for tre år siden opførte ved Silkeborg.

Hos Beneteau glæder man sig over, endelig at have fundet nogle samarbejdspartnere, der lever op til den standard som Beneteau forlanger af deres forhandlere.

De udtrykker stor tilfredshed med, at man hos Risbjerg Marine de seneste tre år har solgt ca. 65 sejlbåde af forskellige fabrikater.

Flydende bådudstilling i samarbejde med Scancharter

Bådene bliver udstillet i firmaets showroom ved Silkeborg, men Ole Risbjerg har også indgået et samarbejde med Scancharter, der er beliggende i Øer Maritime Ferieby lige uden for Ebeltoft.

Her vil der i løbet af kort tid blive etableret en flydende salgsudstilling, hvor bådene præsenteres og sælges.

Ole Risbjerg udtaler:

” Vi er glade for dette samarbejde med Scancharter, der i mange år har drevet udlejningsvirksomhed med speciale indenfor charter af sejlbåde. Firmaets placering midt i Danmark, med mindre end 1 km. til færgeforbindelserne hos Mols-Linien, gør Scancharter til den helt ideelle samarbejdspartner for os”. 

Michael Bygballe og Mads Christiansen, der ejer Scancharter ser frem til at komme i gang med fremvisningerne.

De glæder sig over, at få bådene til Ebeltoft, hvor interesserede fra Sjælland nemt kan tage en færge, og prøve en ny Beneteau.

Oceanis, First og One-design serien i Danmark

Beneteau´s både bygges i tre forskellige serier. Den sportprægede One-design serie, hvor Beneteau 25 er en stor international kapsejladsklasse, som tiltrækker mange internationale og danske topsejlere.

Ole Risbjerg glæder sig meget til at kunne præsentere bådene i den velsejlende First og Oceanis serie, hvor der er lagt stor vægt på gode sejlegenskaber, god komfort, elegant layout og høj kvalitet, lyder det i en meddelelse til pressen.

De første både ankommer til Danmark i løbet af maj måned, og kan derfor ses ved firmaernes udstilling i Silkeborg eller Ebeltoft i løbet af kort tid.

Beneteau Oceanis 37.

content-loader
content-loader
content-loader