Gå til hoved-indhold
Sejleren fra Brøndby har forgæves forsøgt at kontakte sit forsikringsselskab og SOK for at få hjælp til at bjærge den 350.000 kroner dyre båd. Foto:alarm112danmark.dkKort Nyt
Sejleren fra Brøndby har forgæves forsøgt at kontakte sit forsikringsselskab og SOK for at få hjælp til at bjærge den 350.000 kroner dyre båd.Foto:alarm112danmark.dk

Tre mand røg over bord efter ledelys gik

René Struve fik lørdag aften en ubehagelig jomfrurejse, da han med to kammerater sejlede sin nye sejlbåd fra Faaborg til Hundige Havn. Båden ligger nu på stranden efter de ikke ramte havneindsejling. Se link til billeder.

 

Af Troels Lykke |

Ved indsejlingen til Hundige blev hele havnen pludselig totalt mørkelagt, og det gjorde det umuligt at manøvrere sejlbåden, som simpelthen gik på grund og kæntrede.

Alle tre mænd røg over bord i det kolde vand fra den 35 fods sejlbåd. 

- Da vi når til Hundige, bliver det røde ledelys pludselig slukket. Vi kan intet se og forsøger forgæves at orientere os, og så går det galt, fordi vinden er kraftig, fortæller René Struve, der har været sejler i 30 år, til ekstrabladet.dk.

Svømmede i land

Hans ene kammerat svømmede i land, mens de to andre måtte reddes i land af Falck. De havde alle overlevelsesdragter på og er i god behold, men det kunne være endt grueligt galt.

- Det er simpelthen forkasteligt, at man slukker lyset. Det er tre menneskers liv, der står på spil. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger René Struve til eb.dk. 

Båden ligger nu og bliver smadret på stranden. Se billede af båden på alarm112danmark.dk her

Ingen alkohol i blodet

Alle sejlere blev testet for alkohol efter uheldet, ingen var spiritspåvirket, skriver Ritzau.

Kilde. eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader