Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Per Jørgensen med Lars Jensen er favoritter til DM i Folkebåd

DM for Nordisk Folkebåd med 41 danske deltagere holdes fra 7. juli til lørdag den 10. juli på Århus Bugten. Lokale Peter Brøgger kan også bide fra sig.

 

Af Troels Lykke |

Det er Århus Sejlklub & Sejlklubben Bugten der i samarbejde står som arrangør af årets store event for den populære klassebåd, der endnu engang kan mønstre et stort antal deltagere blandt danske kølbådsklasser, lige efter H-baads-klassen.

Der er lagt op til et meget spændende stævne, hvor klassens nuværende og tidligere danmarksmestre deltager.

Per Jørgensen i DEN 871 ”Joker” der lige har præsteret overbevisende ved Kieler Woche, hvor det blev til sejr over bl.a. de stærke tyskere Christoph Nielsen  & Ulf Kipcke, samt de nuværende Danmarksmester i DEN 930, vil helt sikkert yde max. indsats for at komme tilbage på podiets øverste plads.

Peter Brøgger kan også

Men også lokale sejlere med bl.a. Peter Brøgger i DEN 815, der kort før Kieler Woche vandt den prestigefyldte Trudelmaus Regatta med 57 deltagere, vil sikkert byde ind med kvalificerede bud på DM-titlen.

"Forhåndsindsatsen fra de arrangerende klubber, deres hjælpere og de lokale folkebådssejlere har været båret af meget stor entusiasme og de deltagende folkebådssejlere vil helt sikkert få et kanonstævne på Århus Bugtens dejlige sejlvand," forklarer formand Bent 'Mallemuk' Nielsen fra kolding.

www.folkebaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader