Gå til hoved-indhold
Arkivfoto fra Classic Fyn Rundt 2009.Kapsejlads
Arkivfoto fra Classic Fyn Rundt 2009.

Jægersoldat blogger fra Classic Ryn Rundt

Morten Schnedler Grundsøe blogger på jp.dk om at sejle Classic Fyn Rundt, two handed på en Lotus 40. Han er tidligere jægersoldet med erfaring fra operationer i Afghanistan og Irak.

 

Af Troels Lykke |

Starten gik klokken 1000 og vi har nu været undervejs i 8 timer. I starten med god vind og spilersejlads - en super start på Fyn Rundt med masser af både i Kerteminde bugt og tilskuer på kajen, det skriver Morten Schnedler Grundsøe, der sejler på en Lotus 40 i Classic Fyn Rundt.

Vinden løjede desværre af ved passage af storebæltsbroen for senere at skifte og komme fra en sydligretning. Spejlblankt hav imellem Tårup Strand og Elsehovede, hvor indtil flere marsvin fulgte os på tæthold.

Dejligt livsbekræftende at så store pattedyr trives i vore indredanske farvande. Rygtet siger indda at bestanden stiger i disse år!

Vi er blevet overhalet af de største både som startede 11.15 samtidigt med at nogle af de både vi startede sammen med har haft stor fordel ved tidligt at søge helt ind under land for at komme i strømlæ.

20 sejler doublehanded

I en tidligere blog skrev Morten:

Jeg deltager med min mangeårige sejlermakker Andes Hansen i min Lotus 40 fra 2007 - en klassisk bådtype i katagorierien skærgårdskrydsere.

Vi har sejlet Fyn Rundt mange gange sammen og ofte overvejet muligheden for at sejle doublehanded dvs. kun med en to mandsbesætning.

Doublehanded-gruppen er et voksende løb, som først blev indført for få år tilbage, men som i år tæller 20 startende både ud af et felt på 170.

Følg ham på blogs.jp.dk

Se sejlerne på Endomondo via Classic Fyn Rundt hjemmesiden

content-loader
content-loader
content-loader