Gå til hoved-indhold
Christian Hedlund ser på den nye o'Donnell-jolle, som er produceret i Nakskov, før blev den produceret i Skælskør af 'Liller'. Krause-jollen i baggrunden er til salg. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Christian Hedlund ser på den nye o'Donnell-jolle, som er produceret i Nakskov, før blev den produceret i Skælskør af 'Liller'. Krause-jolle i baggrunden er til salg. Foto: Troels Lykke

Se ny OK-jolle i Bella

Nakskov-sejler og skrap håndværker Freddy Ottosen har bygget en ny o'Donnell OK-jolle, der ligner en million. Vedligeholdelsesfri glasfiberjoller vinder ind i OK-klassen.

Af Troels Lykke |

Freddy Ottosens o'Donnell jolle trækker opmærksomhed, finishen er helt i top, fortæller klubbens formand Christian Hedlund, vi mødte under Både i Bella, han havde lige været i New Zealand og sejle VM, hvor kiwien Karl Purdie vandt.

Bedste dansker blev finn- og OK-sejleren Jørgen Svendsen, der har farten i hårdt vejr.

"En ny sejler kunne godt købe en ny o'donnel-jolle og mast og sejl er man ude og sejle for 60.000 kroner er mit gæt, den nye båds pris er ikke helt præcist fastsat af Freddy (Ottosen)," siger Christian Hedlund, der sejler i OK-jolle havnen i Hellerup, hvor også den danske mester i Drage, Frank Berg, skal dyste i OK-jolle.

Christian Hedlund opfordrer i øvrigt mange nye til at købe en ny OK-jolle og en brugt mast og sejl indtil man finder ud af hvad der passer til en.

DM i klassen sejles i år til august i Flensborg, mens der i juli er EM i Holland.

Bygget af Freddy Ottoson, made in Nakskov.

Christian Hedlund giver gode råd på OK-jolle-standen, hvor der er to både i Bella. Den ene, som er helt ny, en Krause-jolle, som minbaad.dks udsendte også har, er til salg af Lynge Thang-Jørgensen.

okjolle.dk

content-loader
content-loader
content-loader