Gå til hoved-indhold
David Sander og Malene Christensen vandt Zoom8 ranglisten 2010.Kapsejlads
David Sander og Malene Christensen vandt Zoom8 ranglisten 2010.

David og Malene bedst i Zoom8

Zoom8 Rangliste 2010 vundet af David Sander. Malene Christensen bedste pige.

 

Af Troels Lykke |

Den 2-3 oktober holdte Dansk Zoom8 Klub det syvende og sidste ranglistestævne 2010 i samarbejde med Frederikssund Marbæk Juniorcenter.

Der var 33 tilmeldte, hvilket er flot fordi mange allerede er skiftet til ny bådklasse og de nye knap er begyndt.
 
Der var rigelig med vind – mellem 8 og 12 m/s og op til 14 m/s i pustene lørdag, hvor det lykkedes at gennemføre 4 sejladser. Søndag blæste det mere men der blev gennemført en sejlads.

”Jeg er imponeret over sejlerne og deres boat-handling” siger stævneleder Christian Hangel.

Carsten Faubel vandtVinder af stævnet blev Carsten Faubel (Sejlklubben Neptun Vejle), som også er verdensmester, Europamester og Danmarksmester. Nummer 2 i stævnet blev David Sander fra Yachtklubben Furesøen / Oure Sport & Performance, som også vinder hele ranglisteserien 2010.

Bedste pige blev Anne Mette Laugesen (Sallingssund) og vinder af pigeranglisten blev Malene Christensen fra værtsklubben Frederikssund Marbæk. Det er i øvrigt 4. gang at en pige fra den lille fjordklub vinder den eftertragtede vandrepræmie.
 
”David har virkelig sejlet flot i år” siger Michael Faubel, den nye formand for Zoom8 klubben og fortsætter.

 ”vi kommer til at savne David og Malene som nu rykker videre til Europe-jolle, men vi glæder os over at Zoom8 har været med til at udvikle sejlerglæden for de to og mange andre”.
 
En af de sejlere der nu går videre er talentet Christopher Falholt som blev en flot nummer tre i Frederikssund.

Lært meget i Zoom8

 ”Jeg har virkelig lært meget i Zoom8 og kan anbefale jollen til alle unge sejlere der passer i størrelse, uanset erfaring” siger Christopher og fortsætter ”nu skal jeg prøve kræfter i en 29er, men jeg håber at nogle af stævnerne bliver sammen med Zoom8, så jeg stadig kan se mange af vennerne”.
 
Bestyrelsen for Dansk Zoom8 Klub er allerede i gang med planlægningen af et super program for Zoom8-sejlere i sæson 2011.

”Vi ønsker desuden at styrke det brede samarbejde” siger Michael Faubel og peger på konkrete muligheder.

 ”Vi skal samarbejde endnu mere med Optimist Sailing Team Denmark, så vi kan få nye sejlere – og vi skal samarbejde med Europe Class Denmark, 29er og andre fortsætterjoller, så vi sikrer at de unge forbliver aktive i sejlsporten”.


Verdensmesteren Carsten Faubel vandt stævnet i Frederikssund foran David Sander og talentet Christopher Falholt.

Læs mere på www.zoom8.dk

content-loader
content-loader
content-loader