Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Hestbæks 6.plads i Melges 24

Michael Hestbæk og italienske gaster var fremme ved Swiss Open for Melges 24 på Maggiore søen i weekenden. To danske både deltog.

 

Af Troels Lykke |

I weekenden 1. til 3. oktober afholdtes de åbne Schweiziske mesterskaber for Melges 24 på Italiens næststørste sø Lake Maggiore på grænsen mellem Italien ogSchweiz.

Der deltog 32 både fra seks nationer heraf to fra Danmark. Næsten alle de italienske top-teams var repræsenteret.

For Michael Andersen fra KDY i DEN-701 og René Bruun/KDY i DEN-664 og deres besætninger blev det det første møde med de store stærkt besatte Melges 24 felter i Sydeuropa.

Der blev sejlet syv sejladser i let til mellemluft. De to danske både havde flest placeringer midt i feltet, men blev samlet placeret som nummer 23 og 25 efter et par enkelte dårligere placeringer.

”Vi var ikke hurtige nok til at finde det rigtige trim i de skiftende vindforhold,” siger René Bruun.

”Vi var primært med for at lære og har fået meget med hjem fra stævnet. Det er uvurderligt at møde klassens bedste sejlere i store felter,” forklarer Bruun.

Udover de to danske både deltog fra Danmark også Michael Hestbæk, som er skipper på en italiensk båd. Michael, som har sejlet både Volvo Cup og World Cup i Melges 24, endte på en flot 6. plads.

Resultatliste her

content-loader
content-loader
content-loader