Gå til hoved-indhold
Roy Crierie ses her på Slusen Bådbyggeri, hvor en gruppe håndværkere har et arbejdsfælleskab med værksted, kran, bro og kontor. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Roy Crierie har været bådebygger i 30 år. Her ses han på Slusen Bådbyggeri, hvor en gruppe håndværkere har et arbejdsfælleskab med værksted, kran, bro og kontor. Foto: Troels Lykke

Sæt nyt interiør i båden

Hvorfor skifte båden ud, hvis du er glad for den, du kan nøjes med at skifte et slidt interør, mener bådebygger Roy Crierie fra Nordic Interiør. Vi besøgte ham i Sydhavnen i København.

Af Troels Lykke |

Roy Crierie har 20 års fortid som bådebygger på Mallorca, hvor han havde sit eget firma, hvor han blandt andet lavede interiør for superyachten Lady Moura, hvor han var personlig tømmer for den saudiarabiske ejer.

I dag bor han i Danmark og har opgaver for Princess Danmark og Fairline Danmark i Ishøj.

Men han så gerne at flere ville bruge ham til en ny kahyt eller teakdæk, hvis man ønsker et nyt look. Vi besøgte ham i Slusen Bådbyggeri i København, hvor hans firma Nordic Interiør holder til ud til vandet.

"Hvorfor købe en helt ny båd, hvis du kan lide din båd og dit skrog. Man kan få sin båd til at se helt ny ud om læ og lave en langt bedre indretning. Jeg har gjort det for mange sejlere og kører gerne rundt i landet," siger 50-årige Roy Crierie, der er britisk, men taler dansk, da han er dansk gift og har fire sønner.

Roy kontaktes på nordic-interior@hotmail.com, Slusen 34, Sydhavnen

Sådan ser der ud fra Roys kontor i Slusen i sydhavnen.

content-loader
content-loader
content-loader