Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Ulrikkeholm toer i Portugal Match Cup

Efter en tæt og spændende finale mod Claire Leroy (FRA) tog holdet en 2. plads med hjem fra Portugal Match Cup i Portimão.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Camilla og holdet skriver:

En lille eksklusiv skare på 5 pige-hold deltog 29. juni - 3. juli i det velarrangerede Portugal Match Cup, der i år blev afholdt i badebyen Portimão på Portugals sydkyst.

Stævnet sejledes i den 6-personers SM40, som kræver en masse teamwork og fysik, men som samtidig er velsejlende og ideel til match race.

TEAM Ulrikkeholm viste rigtig gode takter i stævnets indledende sejladser, der sendte os direkte i finalen imod den – igennem mange år – suveræne verdensetter indenfor kvinde match race, franske Claire Leroy.

Vi fik vi dog ikke rigtigt taget på franske Leroy og hendes rutinerede besætning i finalen. Matcherne var tætte, hvilket gav os og umpirene (dommerne) noget at se til, men Claire og hendes hold laver desværre kun ganske få fejl, når de først er foran og vi måtte se os slået i finalen.

Uforudsigelighed

Vind- og strømforholdene var dog tilstrækkelig svære til, at stævnet generelt havde et element af uforudsigelighed. Det var vanskeligt at få styr på tidevandet og en drilsk søbrise, der ofte ikke kunne bestemme sig til, hvilket retning den ville komme fra, hvilket udfordrede alle holdenes overblik og beslutninger.

Vi er derfor alt i alt tilfredse med vores indsats. En stor ros skal især gives til arrangørerne for det gennemtænkte og velsmurte stævne, hvor der var gjort en stor indsats for at gøre stævnet så tilskuervenligt og synligt som muligt, så udsigten til sejlere og matcher kunne nydes af de mange strand- og badegæster fra en stol i vandkanten.

Tak til Henri Lloyd

Til slut vil vi gerne takke vores sponsorer, Henri Lloyd, Nutramino og Allé Optik (Tag Heuer) for at hjælpe os med at blive udstyret med den helt rigtige påklædning, solbeskyttelse og energi til de mange timer på vandet med vind og bagende sol.

Mange sejlerhilsner fra

Matchracepigerne

Camilla, Christel, Louise, Maria, Joan og Sara.

content-loader
content-loader
content-loader