Gå til hoved-indhold
Svingkranen i Korsør får sejlerne nu stor glæde af. Foto: Lars VejsagerKapsejlads
Svingkranen i Korsør får sejlerne nu stor glæde af. Foto: Lars Vejsager

Jury på vandet til H-både

Når næste VM-udtagelse sejles i Korsør bliver det med en jury-båd. Og maden til festen bliver bedre.

Af Troels Lykke |

Korsør sejlklub og Sydbank afholder for tredje år i træk Sjællandsmesterskab og VM- udtagelsesstævne for H-bådsklassen. Der sejles 12. og 13. juni.

Der vil  i år forsøgsvis være Jury-båd på vandet. Noget der er fornuftigt at træne i, da Mads Korsgaard til sidste VM blev disket for pump og mistede bronzepladsen.

Bedre mad i år...

"På den sociale side vil man gøre mere ud af spisningen lørdag aften og i den anledning vil der være opstillet party telt til aftenens fællesspisning  hvor menuen helt sikkert vil blive bedre end i 2009 og der vil komme lidt musikalsk underholdning under spisningen," fortæller årets nye stævneleder Lars Jørgensen, som støttes 110% af tidligere stævneleder Per Nielsen

Stævnet hjemmeside  er nu klar med nye opdateringer til 2010 stævnet og tilmeldinger modtages fra i dag på www.hbaadscenter.dk.

Korsør sejlklubs svingkran vil om fredagen være til fri afbenyttelse men lørdag morgen samt søndag eftermiddag vil der foruden denne svingkran blive isat og optaget både med lystbådehavnens mobilkran så ventetiden for sejlerne bliver minimal.

content-loader
content-loader
content-loader