Gå til hoved-indhold
Danskerne Meldgaard og Ulrikkeholm sejler i Spanien.Kapsejlads
Danskerne Meldgaard og Ulrikkeholm sejler i Spanien.

Team Ulrikkeholm videre til kvartfinalerne

Team Ulrikkeholm er i kvartfinalerne i Spaniens grade one-stævne efter en round robin placering som nr. 5, efter to dages sejladser.

 

Af Troels Lykke |

Ulrikkeholm-holdet skriver hjem fra Calpe i Spanien:

En meget tilfredsstillende 5. plads blev det til i den samlede round robin til trods for en dag på vandet, hvor det ikke rigtig spillede.

Vi tabte 4 sejladser og havde derfor stadig kun 5 sejre efter 2 dages sejladser. Vi tabte til Claire Leroy, Lotte Meldgaard, Samantha Osborne og Anne Claire Le Berre.

I dagens første sejlads imod Claire fik vi givet hende en straf på første opkryds, hvor vi luffede hende op. Dog tabte vi meget på denne manøvre og på 2. opkryds kunne hun tage sin straf imens hun stadig holdt sin føring til mål.

I anden sejlads imod Lotte lavede vi en dum tyvstart og så var den sejlads tabt til et hold, der ikke giver mange chancer, når de fører. Imod Osborne og Le Berre kom vi lige ud af starterne, men marginalerne var ikke på vores side.

Dog må vi sige, at vi er meget tilfredse med at ende på en 5. plads i round robin i så hårdt et felt, som der er samlet her i Calpe i disse dage.

Resultatet for round robin blev:

  1. Claire Leroy
  2. Anne Claire Le Berre
  3. Margarita Cameselle
  4. Tamara Echegoyen
  5. Camilla Ulrikkeholm
  6. Anna Tunnicliffe
  7. Katie Spithill
  8. Lotte Meldgaard
  9. Silke Hahlbrock
  10. Klaartje Zuiderbaan
  11. Samantha Osbourne.

I morgen (fredag) sejler vi kvartfinaler og vi skal møde nr. 4 Tamara Echegoyen i en knock out – bedst ud af 5 sejladser. Hun er ikke den værste modstander og vi håber at kunne tage revanche fra round robin, hvor hun slog os.

Hold fingrene krydset og tungen lige i munden. Vi håber på at kunne komme med godt nyt i morgen aften!

Mange hilsner fra Sara, Joan, Tine, Louise og Camilla

Stævnet - læs Team Meldgaards beretning her

content-loader
content-loader
content-loader