Gå til hoved-indhold
Team Boidin i Perth. Fra venstre: Martin Boidin, Leo Shoal, Adam Claskin, Arnau Farras-Knowles og James Loughridge.Kapsejlads
Team Boidin i Perth. Fra venstre: Martin Boidin, Leo Shoal, Adam Claskin, Arnau Farras-Knowles og James Loughridge.

Boidin i to kollisioner

KDYer Martin Boidin fik læst teksten i Warren Jones Youth Regatta i Perth. Han efterlyser ungdomsprogrammer, som i New Zealand.

Af Troels Lykke |

Martin Boidin fortæller fra Australien:

Warren Jones Youth Regatta her i Perth er nu slut. Generelt var stævnet præget af kraftig vind og en del uheld, der har opkrævet sine depositummer.

Mange både oplevede kollisioner og to personer er kommet til skade. For mit team startede stævnet fint, men efter to kollisioner, der gav 1½ minuspoint formåede vi ikke at rejse os igen.

Vi sluttede på en skuffende 11. plads. Turens formål var dog at opnå erfaring i matchrace og det kan man i høj grad sige jeg har fået.

Stævnets vinder blev velfortjent William Tiller, der i en meget tæt finale slog forsvarende mester Phil Robertson.

Ungdomsmatchrace-programmer

Vinderholdene samt mange af de andre velpræsterende hold kommer fra succesfulde ungdomsmatchrace programmer som eksempelvis Royal New Zealand Yacht Squadron og Freshwater Bays Yacht Clubs Youth Squad.

Jeg håber at vi i Danmark kan udarbejde et lignende program, således at vi får bygget de kommende generationer op i matchrace.

Jeg ved i hvert fald der skal trænes, for næste år vil jeg tilbage og præstere!, skriver Martin Boidin, der også sejler Yngling.

content-loader
content-loader
content-loader