Gå til hoved-indhold
De danske OK-sejlere er med i starten her i brændende sol.Kapsejlads
De danske OK-sejlere er her med i starten i brændende sol. Foto: Chris Coad

Danske OK-sejlere får smæk down under

Et lyspunkt er dog Jørgen Svendsen på en 18. plads i Wellington, New Zealand. Lindhardtsen er savnet.

Af Troels Lykke |

To kiwier er i front ved OK-VM i New Zealand efter fire sejladser. Første mand, blandt 70 OK-joller, er Paul Rohdes efterfulgt af verdensmesteren fra 2008, Karl Purdie.

Jørgen Svendsen, der også er Finnjolle-sejler, fyrer den af ud for den herlige grønne ø. Han er (for mig) overraskende på en 18. plads.

Længere nede er klubbens formand, Hellerup-sejleren Christian Hedlund, der er på en 41. plads. Der sejles i 25 grader og høj solskin i sommeren down under.

Formand glemte hængeskinner

Sidste dansker er KDYeren Malte Pedersen, der er kendt for at vælte. Han er nummer 67. Malte skriver hjem til Okjolle.dk:

"Så er VM i gang. Efter et par timers ventetid fik vi sejlet 2 race, Jørgen Svendsen gjorde det bedst, Christian Hedlund glemte sine skinner til hængebukserne, og jeg hev et par popnitter ud af bommen i 1. sejlads og udgik. Da vinden kom blæste det 7-8 m/sek."

Lindhardtsens skade

Vejret i kiwi-land er tilsyneladende noget for 64-årige Jørgen Lindhardtsen, men den tidligere verdensmester var i efteråret hårdt ramt af rygskade og havde flere måneders pause. Han er derfor ikke med til VM i år.

Sympatiske Karl Purdie er i fantastisk form, den tidligere Laser-sejler, træner hårdt fysisk. Vi tror han vinder VM igen.

okworlds2010.com

content-loader
content-loader
content-loader