Gå til hoved-indhold
Sunway Seatravel tilbyder nu kunderne en chance for at opleve de idylliske steder i Middelhavet på egen hånd i en lystbådTur
Sunway Seatravel tilbyder nu kunderne en chance for at opleve de idylliske steder i Middelhavet på egen hånd i en lystbåd.

Sunway Seatravel nu med svensk forbindelse

Sunway Seatravel overtager agenturet for Navigare, så Ebeltoft-firmaet nu er eneforhandler af charterbåde fra Navigare, Sveriges største bådudlejningsfirma. Fotograf fra Albatroz er også hyret.

Af Troels Lykke |

 

Sunway Seatravel glæder sig over, i femtiden at kunne tilbyde disse både, ligesom de er eneforhandler i Danmark af sejlerferier fra de anerkendte firmaer Sunsail og Kiriacoulis.

Egen charterbåd med dansk skipper

Sunway Seatravel tilbyder nu kunderne en chance for at opleve de idylliske steder i Middelhavet på egen hånd i en lystbåd. Mange gæster har efterhånden besøgt de populære destinationer i store luksuriøse krydstogtskibe eller på charterferier, fortæller Sunway Seatravel. 

Trenden går mod mere individuel ferie. Vi har derfor opfundet et produkt til den kræsne kundegruppe, der gerne vil opleve de uspolerede ferieperler, der stadig findes udenfor masseturismens traditionelle ruter, men som ikke er i besiddelse af de store sejlereksaminer, eller til ferierejsende som bare vil forkæles på en god sejlerferie

Sunway Seatravel udvider besætningen

Den øgede efterspørgsel efter Sunway Seatravel´s sejlerferie har betydet, at det også har været nødvendigt at udvide på personalesiden.

Derfor er Niels Kjeldsen blevet ansat til at varetage salget og rådgivningen omkring sejlerferier.

Niels har sejlet på mange af de steder, hvor man kan leje charterbåde, og er derfor i stand til at yde en grundig rådgivning til de mange kunder. Niels har selv sejlet hele livet, og har tidligere været redaktør for magasinet SejlerAvisen Albatroz.

Stor efterspørgsel efter de kendte produkter

Sunway Seatravel mærker lige nu en eksplosiv stigning i efterspørgslen på alle typer ferier. Direktør Mads Christiansen udtaler:

”Sidste år var finanskrisen lige indtruffet, da kunderne skulle træffe beslutning om sommerferien. Det betød, at mange afventede situationen. De kan i dag se, at det ikke har haft den store betydning for dem selv, og er nu kommet tilbage. Derfor oplever vi netop nu en voldsom interesse for at holde ferie i den kommende sommer på vandet, ligesom vi også har solgt mange vinterferier til Caribien.”

Se mere på: www.Seatravel.dk og www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader