Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Høghen under VM i Vallensbæk. Foto: Troels Lykke

Høghen gør det igen

Finnjolle-verdensmester leverer atter konge citater. Den 28-årige sejler er nemlig med i kampen om B.T.s Guld. Læs hvad han siger.

Af Troels Lykke |

Jonas Høgh-Christensen kan det samme som Stig Westergaard, Jesper Bank og Martin Kirketerp: Levere overskrifter i udtalelserne.

Høghen siger i dag til B.T. efter han vandt VM i Finnjolle - efter 8 måneders pause:

Og så kom jeg og lignede en vagabond

"Min båd havde stået urørt på havnen længe. Der lå gamle blade i den, og der var mug i bunden. Den trængte til en kærlig hånd. Tidligere var jeg altid den, der havde det nyeste grej, og så kom jeg og lignede en vagabond."

Om de vildt hårde sejladser i Vallensbæk siger han:

"Jeg var smadret og sov som en sten. Vi sejlede 10 indledende sejladser. To lange, kongeetaper hver dag, og det var ubeskriveligt hårdt."

Han fortæller videre at han gik i seng hver dag før klokken 20.

"Pulsen er mellem 150 og 180 i op til 90 minutter. To gange om dagen." forklarer Høghen.

Krampe i hånd

"Til sidst kunne jeg ikke holde fast i skødet, fordi jeg havde krampe i hånd og fingre. jeg blev nødt til at vikle tovet om armen og trække med hele armen. De sidste dage kom jeg i mål med krampe i begge arme, lår, lægge og mave. Jeg var helt krampet op."

Høghen fortæller videre at han absolut er ude af form. Han har maks været i fitnesscenter eller løbet en tur tre gange siden VM-guldet i juli.

Men nu vil KDYeren i form og vi håber virkelig, at han starter op senere på året, så vi har medajlechancer i Finnjollen i 2012 i England.

Jonas er koncertarrangør i Live Nation, hvor han er marketing partnership manager.

content-loader
content-loader
content-loader