Gå til hoved-indhold
I forgrunden ses en halvmodel af Faurby 39 i baggrunden er Faurby 39 Jesper Bank Edition, der sælges med rabat. Foto: Troels LykkeKort Nyt
I forgrunden ses en halvmodel af Faurby 39 i baggrunden er Faurby 39 Jesper Bank Edition med kulfibermast. Foto: Troels Lykke

Jesper Banks båd sælges

Den er sat 350.000 kroner ned, se hvad Faurby 396 Jesper Bank Edition nu koster.

Af Troels Lykke |

På hanseboot i Hamborg mødte vi ejeren af Faurby Yachts, Poul Beck, der viste os rundt i en halvmodel af en Faurby 399.

En der er magen til Faurby 396 Jesper Bank Edition, der stod ved siden af. Denne båd har tilhørt Jesper Bank i år, da den tidligere OL-guldvinder fik stillet båden til rådighed.

Til gengæld lagde Jesper Bank navn til båden og han har haft en del indflydelse på bådens design, der fik en dybere køl og et åben cockpit, blandt andet.

Nu sælges den for 2,7 mio. kroner og det er inklusiv en rabat på 350.000 kroner. I prisen følger en 10 sejl, med herunder Elvstrøms Epex-sejl, der holder faconen.

Skotter støbt fast

Faurby Yachts havde i øvrigt udstillet halvmodellen på hanseboot, fordi man ville vise, at værftet i Skærbæk står for et grundigt håndværk.

"Alle skotter er fx støbt fast hos os og i den udstillede båd kan man ikke skjule noget, man kan også se at agterkahytten er stor," fortalte Poul Beck til minbaad.dk.

Firmaet har i øvrigt solgt flere af de nye Faurby 325, alene ud for tegningerne, en båd, der koster 1,4 mio. kroner.

Poul Beck viser båd frem i Hamborg.

www.faurby.dk

content-loader
content-loader
content-loader