Gå til hoved-indhold
Vil Beneteau fra Silkeborg også udstille i Fredericia. Bådmæglerne og bådudstyrsforhandlerne kan nu vælge mellem udstilling i Fredericia eller i København i foråret 2011. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Vil Beneteau fra Silkeborg også udstille i Fredericia. Bådmæglerne og bådudstyrsforhandlerne kan nu vælge mellem udstilling i Fredericia eller i København i foråret 2011. Foto: Troels Lykke

Fredericia Boat Show kører til foråret

Det slår udstillingschef Lars Søndergaard fast, selvom Både i Bella kører i København få uger efter. Najad og Dufour-forhandlere bakker op.

Af Troels Lykke |

- Der har været megen søgang omkring udstillingsstrukturen i bådbranchen. Men naturligvis holdes Fredericia Boat Show i 2011. Boat Show hviler på stærke traditioner og er en fast forårsbebuder i de ulige år for det jysk-fynske og nordtyske bådpublikum, fortæller Lars Søndergaard, projektleder i Fredericia Messecenter.

Han tilføjer, at ud over et købestærkt vestdansk publikum og et besøgstal, der sidste gang rundede 37.000 personer, er der også andre stærke argumenter for at udstille på Boat Show:

- Blandt andet præsenterer vi ”standpriser som for 10 år siden”, og det er jo ikke noget dårligt budskab at bibringe udstillerne her på Flydende Fritid, konstaterer Lars Søndergaard.

Blandt de mange, der allerede har tegnet sig ind på Fredericia Boat Show 2011, er Niels Mortensen, indehaver af Kronjyllands Camping og Marine Center.

- De foregående to udstillinger i Fredericia var gode for os med salg på messen og et rigtig godt eftersalg. De to seneste messer i København – som er væsentligt dyrere for os at deltage i – gav derimod stort set intet salg. Derfor vil vi fremover alene koncentrere os om Fredericia Boat Show, hvad indendørs udstillinger angår, siger Niels Mortensen, som importerer og sælger Glastron motorbåde.

Najad er klar

Ebbe Borg fra KMC Boats i Kolding, som især handler med de svenske Najad sejlbåde, bliver også at finde på Fredericia Boat Show.

- Vi har altid været med i Fredericia, som er en rigtig god udstilling. Der var afgjort mange, der ville blive skuffede og savne os, hvis vi ikke var med. Den tidligere løsning, hvor den indendørs udstilling hvert år skiftede mellem vest- og østdanmark, var efter min opfattelse den eneste rigtige – både i forhold til besøgende og os udstillere, lyder det fra Ebbe Borg.

Mest centralt i Jylland 

Den opfattelse deler Peter Poulsen fra Sejlerliv/Dufour Yachts i Randers.

- Jeg er imod at ”låse” tingene i hver sin ende af landet. Hvor mange sjællændere kommer til flydende udstilling i Århus – og hvor mange jyder kommer til indendørs i København? Hvis der skal være én indendørs udstilling, bør det være Fredericia, som er den mest centrale, mener Peter Poulsen.

Han tilføjer, at ”tyngden” i branchen hvad angår store både ligger markant i vestdanmark. Det betyder velvoksne transportomkostninger, når disse skal fragtes helt til København.

Fredericia Boat Show foregår 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011.

Se www.boatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader