Gå til hoved-indhold
Jesper Strands forhandler af CB66 havde en travl uge og fik også solgt to af den svenske bådtype. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jesper Strands forhandler af CB66 havde en travl uge og fik også solgt to af den svenske bådtype. Foto: Troels Lykke

Temadag med CB66

50 bestilte prøveture i CB66 bliver til temadag i Hellerup lørdag 24. april.

 

Af Troels Lykke |

En uge med Både i Bella er lige overstået og set fra CB66 standen er der to ting der står klart, mener forhandleren af CB66:

”Rigtig mange kapsejlere ønsker i stigende grad at sejle i mere moderne både i endnu større felter end der kan samles i dag. Det emner var det suverænt mest diskuterede, på tværs af nuværende klassetilhørsforhold”, siger Jesper Strands, som bemandede CB66-klassens udstilling nogle af dagene i Bella.

For det andet bliver flere og flere kapsejlere opmærksom på fordelene ved en båd som CB66, mener forhanderen fra Roskilde.

"For med den store mobilitet, stramme klasseregler, sjove sejlegenskaber og den meget rimelige prissætning er det en båd der tiltaler den typiske klassesejler af i dag.”

Der mangler en bredt accepteret klasse i Danmark

”Båden minimerer mange af de problemer en typisk klasse-kapsejler oplever i dag, hvor tidskrævende transportsejladser og problemer med at skaffe besætningsmedlemmer er en del af hverdagen. Ligesom en af de gamle klasser oplever problemer med at samle både nok til f.eks. DM og større arrangementer.” udtaler Jesper Strands.

Han mener at klubberne har fået øjnene op for CB66. Som en god mulighed for at fastholde de unge i en sjov og hurtig kølbåd med jollefornemmelse og gode muligheder for at komme ud og konkurrere mod sejlere fra andre klubber.

Store Prøvetursdag i Hellerup

”På messen i Bella var der så mange ønsker om prøveture, at vi fra CB66 klassens side har besluttet at gennemføre en prøveturs-dag i samarbejde med den danske forhandler JMarine og Hellerup Sejlklub.” siger CB66-formand Mikkel West-Nørager.

”Dagen vil have elementer af debat om klassebåds-sejlads i Danmark, informationer om CB66 klassen og naturligvis båden. Derudover vil der være 5-6 både klar til at prøve med masser af mulighed for at snakke med de nuværende CB66 sejlere”

Der vil være ca. en time med forskellige indlæg og debat og derefter prøveture ind til alle har prøvet.

Emnerne på dagen

- Situationen i danske klasser

- Relevante bådtyper

- Info om CB66 klassen

- Info om CB66

- Sejlads i CB66

Alle er velkomne til at deltage i arrangementet. Af hensyn til logistikken bør man tilmelde sig pr. mail til info@cb66racer.dk

Store Prøvetursdag i Hellerup Sejlklub finder sted Lørdag den 24. april med start kl. 10.

Viideo: youtube.com/watch?v=CiLcBzJJkHA

cb66racer.dk

content-loader
content-loader
content-loader