Gå til hoved-indhold
Sejlere i Calpe, SpanienKapsejlads

Buksevand i stedet for semifinaler til Ulrikkeholm

Efter en ekstrem hård dag med 8 sejladser i meget vind, endte Team Ulrikkeholm på en samlet, skuffende, 8. plads i Spanien. Meldgaard tog 7. plads.

 

Af Troels Lykke |

Team Ulrikkeholm skriver:

I kvartfinalerne skulle vi møde spanske Tamara Echegoyen og vi håbede, at hun var en nogenlunde overkommelig modstander.

Efter en overbevisende sejr i 1. kvartfinale, følte vi os godt kørende, men efter 2 nederlag i de kommende sejladser, hvor Echegoyen fik et overtag fra starten, var vi pressede til sidst.

Vi fik os hevet op og vandt 4 sejlads, så den nu stod 2-2. Vi var i det helt ’rigtige mode’ og klar til at hive en semifinale hjem!

Sidste sejlads blev noget dramatisk. Vinden var taget til og vi fik en dårlig start, hvor vi var blevet holdt ude fra startområdet og startede efter hende ved dommerbåden.

Vi kæmpede os godt op og sejladsen var meget tæt. Specielt var vi meget hurtige på læns, hvor vi indhentede hende med mange længder. Efter bundmærkerundingen var vi helt tæt på og vi kæmpede i vendeduel.

Halvvejs op af 2. opkryds faldt Louise i vandet og vi mistede et par længder yderligere. Denne afstand holdt hun til topmærket, hvorefter vi på læns indhentede nogle længder igen. Dog var det ikke nok og hun gik i mål 3 længder foran os. Vi måtte se semifinalerne gå til Spanien.

Efter en utrolig hård kvartfinale med mange vendedueller og hårde spiler set og pil, var kræfterne ved at være brugt op og vi skulle til at ’hive os selv op’ til at sejle en round robin om placeringerne 5-8.

Vinden var nu konstant ca. 10 m/sek og der var kæmpe bølger fra syd, hvilket krævede yderligere mange kræfter.

Desværre ikke til vores fordel

Vi skulle møde Margarita Cameselle, Anne Claire Le Berre og Lotte Meldgaard, der også var blevet slået i kvartfinalerne. Vi fik en sejr over Le Berre, mens de 2 andre var utrolig tætte, men desværre ikke til vores fordel.

Med kun den ene sejr i round robin om 5-8. pladserne ender vi på en samlet 8. plads, der bestemt ikke afspejler de mange gode takter vi har haft under dette stævne.

Vi har i alt vundet 8 ud af 18 sejladser, som burde føre til mere, men vi manglede måske lige de sidste marginaler og det sidste held, når det virkelig gjaldt.

I skrivende stund mangler der stadig at blive sejlet de sidste semifinaler og finaler, men der står 1-1 i begge semi, som er Claire Leroy vs. Tamara Echegoyen og Katie Spithill vs. Anna Tunnicliffe.

Resultatet er indtil videre:

1.

2.

3.

4.

5. Anne Claire Le Berre

6. Margarita Cameselle

7. Lotte Meldgaard

8. Camilla Ulrikkeholm

9. Silke Hahlbrock

10. Klaartje Zuiderbaan

11. Samantha Osborne

content-loader
content-loader
content-loader