Gå til hoved-indhold
Det er muligt at få en ny båd til under en million. Salona 34 er en af dem. Foto: Salona DanmarkUdstyr
Det er muligt at få en ny båd til under en million. Salona 34 er en af dem. Foto: Salona Danmark

Meget båd for få penge

På bådudstillingen i Marselisborg, der åbner på fredag, er der danmarkspremiere på Salona 34.

Af katrine Bertelsen |

En båd på 34 fod burde dække de flestes behov. Og hvis den så heller ikke koster en herregård er det vel i orden. På bådmessen i Marselisborg der åbner fredag udstiller Salona to både, en 34 og en 37 fods cruiser. Bådene kan individuelt udstyres alt efter behov, kapsejlads, familiesejlads eller allround. Du kan få en prøvesejlads i en Salona 37.

Bådene er bygget med en stærk rammekonstruktion, der kan absorbere en evt. kraftig grundstødning. Bådene har en gennemgående mast og røstjern, som er direkte monteret på den lange ramme.

Salona er håndbyggede fra værftet i Kroatien, og er bl.a. udstyret med motorer fra Yanmar Marine, Sparcraft master og rig, Harken spil, Lewmar mm. Dækket er i massiv 10 mm teak, som er limet på dækket. Interiøret er produceret i Italien og fås i mahogni, kirsebær eller teak. Bådene har alle et stort udvalg af indretningsmuligheder om læ, så båden kan tilpasses familiens behov. Bådene laves i mange størrelser, fra 34 og op til 44 fod.

Alle bådene er CE godkendt og certificerede til ubegrænset oceansejlads i kategori A af Germanischer Lloyd.

Salona er designet af det prisbelønnede designteam, J&J Design. Bådene produceres af AD Boats i Kroatien,

J&J Design har siden 1983 designet mere end 230 både. De har vundet utallige priser i hele verden, med bl.a. 14 gange ”Boat of the year” i Tyskland, Frankrig og USA.

Bådene er apteret i lyse og venlige farver.

På bådudstillingen sælges Salona 34 til en særpris på 969.000 kr incl. moms, søsat i Danmark. Desuden er der tilbud på forskellige “pakker”, f.eks. en cruising pakke til 127.000 kr.

Se billeder og fakta om Salona her: www.salona.dk

Læs mere om bådudstillingen i Marselisborg her: www.flydendefritid.dk

content-loader
content-loader
content-loader