Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Coutts og Ellison fra BMW Oracle Racing. De ser virkelig ud til at hygge sig på 'USA'.

Ellison hader Bertarelli

Hvis jeg hyrede dommerne kunne jeg slå Roger Federer i tennis, siger software-milliardæren Larry Ellison, ejer af BMW Oracle Racing.

Af Troels Lykke, valencia |

12 knobs vind lover Hestbæk os i morgen til forsøg på en ny AC-duel. Han har tjekket diverse vind-sites.

Så i morgen sejles der forhåbentlig og BMW Oracle Racings 'USA', med den 68 meter høje mast, skulle være på vej ud og træne. Det blæser en frisk fralandsvind i Valencia lige nu.

En af de tunge senior-journalister hernede, vores britiske kollega Stuart Alexeander har fået en snak med Oracles ejer Larry Ellison.

Om Alinghis Ernesto Bertarelli siger han:

"Han og jeg var venner, men han er en speciel fyr med et specielt syn på  verden og hvad fairness er for noget. Det som skilte os var da han og Alinghi fremsatte nogle skøre regler for den næste cup (efter Alinghi vandt i 2007). Reglerne betød, at kun kan kunne vinde cuppen."

Larry Ellison fortæller videre:

"Hvordan kan en vinder kidnappe the Cup og holde det som et gidsel for at lave nogle bisare regler? Se på reglerne og fortæl mig, at det ikke er at snyde. Det er svært at respektere nogle som gør det."

"Vi fortalte Ernesto at alt hvad vi ønskede var at gå tilbage til reglerne fra den 32. America's Cup. Vi forstod ikke disse nye regler, hvor umpirene (dommerne) arbejder for dig. Hvis umpirene arbejdede for mig, så kunne jeg slå Roger Federer i tennis. Han ønsker at ændre reglerne til enhver tid og afvise enhver modstander."

"Jeg talte med ham i telefonen og spurgte ham hvorfor han gjorde det. Jeg tror ikke jeg ville føle det godt med at vinde, hvis jeg ikke kunne tabe. Han skulle føle sig latterlig og flov over, at han foreslog de regler," siger Ellison, der ikke selv sejler med i morgen. 

content-loader
content-loader
content-loader