Gå til hoved-indhold
Helly Hansen børnesejlertøjTur
Der er mange farver at vælge imellem, så der både er noget til skrappe drenge, og til de søde piger, der foretrækker lyserødt.

Rapt sejlertøj til børn

Skal ungerne med på sejlerferien gør det ikke noget, at det er smart. Katrine Bertelsen ser på sejlertøj fra Helly Hansen.

Af katrine bertelsen |

Helly Hansens sommerkollektion har en lækker serie til børn, vi har valgt en garderobe ud, der dækker de fleste vejrmæssige udfordringer.

Fræk t-shirt til de mindste sejlere.

T-shirten fås i mange farver og med forskellige tryk, der giver genlyd på havnen. Stoffet er ren bomuld.
Surf t-shirten fås i str. 86-134, vejl. udsalgspris, 150 kr

 

Herlige gummistøvler i flotte farver

Gummistøvle i maritimt design til børnenes færd i regnvejret. Støvlen er i vandtæt gummimateriale og har en stabil sål, der står godt fast på glatte overflader. Fås i tre forskellige farver, og en mønstret.
Str. 19-35, vejl. udsalgspris, 300 kr

 

Sikkerhed i top

Hvis børnene skal med ud at sejle, skal vesten passe. Redningsvesten er lavet i blødt skum, der sikrer børnenes frie bevægelighed. Den er udstyret med sikkerhedsreflekser og fløjte, og skulle uheldet være ude, vender vesten sig i vandet, så barnet automatisk kommer til at ligge med ansigtet væk fra vandet – i øvrigt som den hurtigste vest på markedet ifølge en stor international test.
Redningsvesten fås til børn, der vejer mellem 10-25 kg. Vejl. udsalgspris 400 kr.

Sydvest i nye farver

Sydvesten er uundværlig til det danske vejr. Den klassiske model er genopstået i flotte pangfarver. Sydvesten er i et vandtæt materiale, der sikrer ungernes leg selv i regnvejr. Samtidig har den isolerende fleece indvendig og føles dermed ikke klam og kold. Fås i to mønstrede udgaver og i pink og gul.
Sydvest,  one size, vejl. udsalgspris 150 kr.

 

Hold røgvandet ude

Når det rigtig rusker, skal de små holde sig tørre og varme. Sejlerjakken er lavet i Helly Hansens vand-/vindtætte og åndbare HellyTech konstruktion, i samme kvalitet som mange af "voksen"-jakkerne.  

Materialet er hurtigttørrende nylon, med mange funktionelle detaljer. Reflekserne sikrer de små i mørket, lommerne er store og brugbare og hætten kan tages af.

Jakken forstærket de steder, hvor børnenes leg slider mest på stoffet. Fås i flere forskellige farver og i en mønstret model.
Sejlerjakke til børn str. 86-134, vejl. udsalgspris 500 kr.

Nærmeste forhandler: hellyhansen.com/store-finder

content-loader
content-loader
content-loader