Gå til hoved-indhold
Du kan prøve både kiteboarding og windsurfing til Waterz 2010 i Hvide Sande i september. Foto: VisitDenmark.dkKapsejlads
Du kan prøve både kiteboarding og windsurfing til Waterz 2010 i Hvide Sande i september. Foto: VisitDenmark.dk

DM for Formula/Slalom og kitesurf til Hvide Sande

DM Formula/Slalom & Fun Stævne, bliver i et samarbejde med Køge Windsurf klub & DBO, flyttet til Hvide Sande for at være en del af en større surf-event.

Af katrine bertelsen |

DM for Formula er flyttet fra Køge til Hvide Sande, for at være en del af et stort surf event, og der forventes mange deltagere.

Julius Novak, der er stævneleder for brædderne, siger til minbaad.dk, ” Vi regner med rekorddeltagelse, op til 70 brædder. De senere år har vi kunnet samle 30 til 50 deltagere, men ved at lægge det sammen med Waterz-eventen, håber vi at der kommer mange flere, og det er god pr for vores sport.”

Kiteboarding og surf

D. 10-12. september arrangerer WATERZ 2010 et stort internationalt arrangement indenfor waterboard-sportsgrenene: Windsurfing, wakeboarding og kiteboarding i Hvide Sande ved Ringkøbing Fjord.

Hvide Sande/Ringkøbing Fjord er kendt som en af de bedste lokaliteter indenfor water board sportsgrene i Danmark, pga. af de mange forskellige forhold.

Udover DM for surferne byder arrangementet også på fire hoved-discipliner inden for water-board sportsgrenene:

  • Windsurfing Downwind Race, long distance
  • Kiteboarding Downwind Race, long distance
  • Freestyle Cable Wakeboarding
  • SUP show (Stand Up Paddle)

Ambitionen er at afvikle konkurrencer indenfor flere forskellige vandsportsdiscipliner – med deltagelse af verdens bedste udøvere, og med høje krav til sikkerheden..

Udover de fire hovedkonkurrencer under WATERZ-eventen vil der være masser af andre spændende aktiviteter og udfordringer i og omkring Hvide Sande by – som f.eks. et udstillingsområde med ”moderne energi” som tema, gratis prøvetimer i surfing og stand up paddle, test og demonstration af det nyeste udstyr til windsurfing og kiteboarding mm.

WATERZ POWERED BY NATURE er sponseret af TrygFonden, lokale kræfter og eventens hovedsponsor Vestas

Du kan læse om surf-eventen her: www.waterz.dk

content-loader
content-loader
content-loader