Gå til hoved-indhold
Rasmus Køstner, tv., med Michael Hestbæk og Jochen Schumann på pressebåd i Valencia i mandags. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Rasmus Køstner, tv., med Michael Hestbæk og Jochen Schumann på pressebåd i Valencia i mandags. Foto: Troels Lykke

Rasmus Køstner er så træt af retssagerne

Lad os få normale tilstande i America's Cup med flere hold end to, siger Rasmus Køstner til Politiken i dag. Start er udsat til kl. 13 - bølger for store. Køstner, Hestbæk og Bank er nu på BMW Oracles base.

Af Troels Lykke, valencia |

Sidste gang i 2007 var 16 danske sejlere med i konkurrencen. I dag er det kun Alinghi-ingeniøren Michael Richelsen, der repræsenterer Danmark.

Og det vil Rasmus Køstner også gerne. Han føler sig som en fodboldspiller i Superligaen, men hvor der kun er to hold, der spiller. Det vil han gerne have lavet om på.

I dagens Politiken siger 31-årige Rasmus Køstner, der før sejlede for Mascalzone Latino:

”Det er uheldigt for os, der har været udenfor. Vi var otte udfordrerhold, der gerne ville deltage i den 33. America’s Cup der kunne have været afholdt i 2009. På grund af retssagerne er vi mange der bare har kunne set på fra sidelinjen. Vi sejlere mener, at stridighederne skal afgøres på vandet, hvor design og sportslige ting tæller. Jeg glæder mig til at America’s Cup vender tilbage til de normale tilstande med flere hold, hvor vi kan være med igen, ” siger sejleren fra Århus.

Læs artikel i Politiken her

Rasmus Køstner er i Valencia, hvor han hænger ud med Michael Hestbæk og flere Ericsson-sejlere fra Volvo Ocean Race.

americascup.com

content-loader
content-loader
content-loader