Gå til hoved-indhold
Sønderborg går nu efter at købe J/80ere, som også KDY bruger.Sejlklubber
Sønderborg går nu efter at købe J/80ere, som også KDY bruger.

Sønderborg dropper Match Racing Denmark

SYC har opsagt bådkontrakten med Match Racing Denmark, da elevtallet i sejlerskolen ikke er stort i år, og det svarer ikke til bådelejeprisen. Nu overvejes J/80ere i klubben.

Af Troels Lykke |

Sønderborg Yacht Club, SYC, har opsagt bådkontrakten med Match Racing Denmark, gældende fra og 2010.

Årsagen er, at elevtallet i sejlerskolen ikke er særlig stort i år, og at det ikke kan svare lejeprisen for bådene.

Hertil kommer, at der har været en del samarbejdsproblemer igennem 2009, som har bevirket, at den frivillige støtte fra SYC til MRD har lidt et knæk, skriver klubben på syc.dk

Hellere frivillig indsats

Vi finder, at arbejdet med , at skaffe sponsorer til MRD ikke modsvarer, hvad vi får ud af samarbejdet, og vi vil derfor hellere koncentrere den frivillige indsats på SYC, lyder det videre fra klubbben.

SYC har desværre ej heller set den store interesse for eventsejlads og taskesejlere, som vi forventede da vi indgik samarbejdet med MRD. Med andre ord – selve grundlaget for samarbejdet med MRD er ikke til stede. Derfor er samarbejdet omkring bådene opsagt.

SYC’s ejerandel i MRD er til salg, men indtil videre er SYC fortsat medejer i MRD, og dermed af Match 28 bådene.

Stadig Match 28er i havnen

Der vil også fortsat være to Match 28'ere liggende i Lystbådehavnen - Alsion og Rose. SYC som sejlklub vil dog ikke være bruger, som nævnt, dog med en undtagelse, og det er mht. Oxbridge.

Her vil vi benytte 4 Match 28'ere - som minimum i 2010. Er der medlemmer, eller firmaer der ønsker at leje bådene - så kan det fortsat ske gennem MRD. SYC vil endvidere føre tilsyn med Match 28'ere Alsion og Rose i 2010 – og så længe vi har en medejerandel i MRD.

Anskaffelse af en J80

I stedet for leje af Match 28'ere - og brug af Spækhuggeren er SYC pt. i færd med at undersøge muligheden for anskaffelsen af en J80.

Vi forventer, at det falder på plads indenfor nærmeste fremtid. Idrætshøjskolen, IHS har anskaffet sig en J80.

IHS og SYC indgår et samarbejde omkring en deleordning af bådene. IHS i den første del af dagen og SYC i den sidste del af dagen.


På Sejlerskolens vegne
LarsReugboe

På Bestyrelsens vegne
Poul R. Fedders 

content-loader
content-loader
content-loader