Gå til hoved-indhold
Søren Øverup er her på en dansk 12 meter i Valencia under den 32. America's Cup. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Søren Øverup er her på en dansk 12 meter i Valencia under den 32. America's Cup. Foto: Troels Lykke

Blad-boss Søren Øverup fylder 50 år

Lørdag 15. maj går Bådmagasinets Søren Øverup ind i de voksne rækker. Firmaet på Rungsted Havn holder reception onsdag 12. maj.

 

Af Troels Lykke |

Ingen tvivl om at Bådmagasinet er en kæmpe spiller i bådbranchens mediebillede med bådmarked, magasin og hjemmeside, der har kørt i årevis. Bådmagasinet producerer også KDYs klubblad Sejlsport, hvor KDYs direktør Morten Lorenzen i dag bidrager.

I spidsen for Bådmagasinet står Søren Øverup. Han kom efter sin bankuddannelse og nogle år som skiguide i de Østrigske alper oprindelig ind i tøjbranchen, dog med en duft af saltvand og sejlsport, da chefen dengang hed Lasse Hjortnæs.

Otte år hos den tidligere sejlsports verdensmester i Finn jolle blev det til, inden muligheden hos Den Blå Avis dukkede op.

Ganske kort tid efter ansættelsen overtog Søren Øverup den daglige drift af bladet Bil & Båd, som efterfølgende blev splittet i to. Efter overtagelsen af Bådmagasinet udkom bladet fra starten af 1998 som et månedsmagasin.

Tre ejere

1. januar 2006 købte Søren Øverup sammen med sine to partnere Lars Kier og Christina Igel, Bådmagasinet, og siden har forretningen udviklet sig til et lille maritimt medie univers, skriver Hørsholm lokalavis, Ugebladet.

Søren Øverup har i dag foden under eget bord på firmaadressen på Rungsted.

Privat handler fritiden naturligvis også om sejlsport, men i det halvår, hvor det kniber med at sejle, har skiløbet en meget høj prioritet, hvilket familien med hustruen Gitte og de to børn Anna og Carl i den grad har taget til sig.

Recepetion onsdag 12. maj

Der er reception på Rungsted Havn 1 D onsdag den 12. maj kl. 13 – 17.

content-loader
content-loader
content-loader