Gå til hoved-indhold
De to danske SL16-sejlere fra Middelfart er flyvende.Kapsejlads
De to danske SL16-sejlere fra Middelfart er flyvende.

1. plads til dansk SL16

Det gode ved U-VM i dag er, at Bjørnholt-brødrene konsoliderede sig på førstepladsen, siger talenttræner Jan Christiansen.

Af Troels Lykke |

”Det ekstra gode ved i dag er, at Bjørnholt-brødrene konsoliderede sig på førstepladsen, fordi deres nærmeste konkurrenter lavede nogle dårlige resultater. De er helt tydeligt blevet bedre til at sejle kapsejlads og til at orientere sig på banen,” fortæller træner Jan Christiansen i en pressemeddelelse fra Sejlunionen.

Windsurferne fortsætter stime

SL16 var den eneste bådklasse, som nåede to sejladser på en temmelig vindstille dag. Anden sejlads var gået i gang på 420er-banen, men måtte blæses af igen. Og Annette Lundø i Laser Radial kom i gang, men sejladsen blev afblæst.

Resultatmæssigt har de otte danske besætninger haft en lidt blandet dag. Stig Steinfurth har haft det svært i den lette vind i sin Laser Radial, og også 29eren og pigerne i 420eren faldt en smule tilbage.

Til gengæld ser det stadig fornuftigt ud hos windsurferen Lærke Buhl-Hansen, som fik en andenplads, og Sebastian Fleischer,

Vil være med fremme

Også hos 420er-drengene Balder Tobiassen og Magnus Johansen gjorde det godt i dag, hvor de med en syvendeplads hentede flere pladser ind på konkurrenterne. De tidligere dage er det ikke gået så godt for de to unge herrer, men de brugte hviledagen i går fornuftigt.

”Vi fik en snak med vores træner og fik nogle ting på plads, som vi afprøvede i dag, så i dag er vi tilfredse. Vi havde regnet med at komme herned og gøre det godt og måske komme med i top tre, men på grund af den lette vind var der mange tilfældigheder, der spillede ind de første dage. Nu ser top tre lidt svært ud, for vi smed det væk de første to dage, men vi vil stadig tage på vandet og vise, at vi godt kan være med fremme,” siger Balder Tobiassen.

Samlede danske resultater efter Dag 3 – U-VM:

Laser Radial (dreng): 36 - Stig Steinfurth (Fredericia Sejlklub), 131 p.

Laser Radial (pige): 34 - Annette Lundø (Horsens Sejlklub), 85 p.

420 (dreng): 11 - Balder Tobiassen og Magnus Johansen (Kerteminde Sejlklub), 55 p.

420 (pige): 26 - Ida Marie Baad Nielsen og Marie Olsen (begge Århus Sejlklub), 92 p.

SL 16: 1 - Daniel og Nicolaj Bjørnholt (Middelfart Sejlklub), 11 p.

RS:X (dreng): 13 - Sebastian Fleisher (KDY), 44 p.

RS:X (pige): 5 - Lærke Buhl-Hansen (Århus Sejlklub), 15 p.

29er: 8 - Kristian Kirketerp Ibsen og Mathias Lehm (begge Århus Sejlklub), 40 p. 

www.isafyouthworlds.com/

content-loader
content-loader
content-loader