Gå til hoved-indhold
Trudelmaus Pokal sejlads i 2008Kapsejlads
Trudelmaus Pokal sejlads i 2008. Der var ikke helt så megen vind som i 2010.

Dansk sejr og fem danske både i top ti

Der var flotte danske præstationer til årets Trudelmaus Regatta i Laboe for Nordisk Folkebåd.

Af katrine bertelsen |

DEN 815 ”Brøgge Bruse” med Peter Brøgger, Berno Jensen og Bo Stævne alle Århus Sejlklub, vandt i weekenden den prestigefyldte ”Trudelmaus Pokal” i Laboe for Nordisk Folkebåd.

Spænding i toppen

Med i alt 57 tilmeldte folkebåde, heraf ni danske og Søren Kæstel som rorsmand på en tysk båd, var der i meget blæsende vejr, lagt op til 5 vilde sejladser på Bahn Foxtrot-Kieler Förde. Grundet den meget kraftige vind blev sejladserne begge dage lagt på en lidt kort bane ud for Strande og Schilksee.

Efter lørdagens tre sejladser var der spænding i toppen af listen, hvor GER 417 toppede, med DEN 815 og DEN 926 umiddelbart efter.

Flere havarier

Flere havde mast- og bomhaverier lørdag, så nogle af de både der normalt er i top fem havde behov for nogle gode sejladser søndag, så en ”fratrækker” kunne komme på tale.

Søndag sejlede DEN 815 to andenpladser hjem. Ulf Kipke i GER 739 og Per Jørgensen i DEN 871, var med helt fremme, da fratrækkeren var en realitet. GER 739 blev toer og DEN 871 treer.

Dårlige skuldre og arme

Flere af de danske rorsmænd var lidt handicappede, Erik Køster med vissen arm og dårlig nakke klarede sig bravt gennem fire af fem sejladser, mens Johnny ”Bango” sparede sin dårlige skulder fra lørdagens kraftige vindstød, og deltog kun i 2 sejladser.

De øvrige danske præmietagere var: DEN 769 der blev nummer 6 og DEN 952 nummer 7.             

Se den komplette resultatliste på:  

www.laboerregattaverein.de

content-loader
content-loader
content-loader