Gå til hoved-indhold
Gunter ArndtKapsejlads
Gunter Arndt kunne nøjes med at trække en 5.plads fra. Fotos: Katrine Bertelsen

Gunter Arndt Nordisk Mester i OK-jolle

A point med Jørgen Lindhardtsen, men som vinder af søndagens sidste sejlads vandt Gunter Arndt Nordisk Mesterskab for OK-joller.

Af katrine bertelsen |

Trods weekendens hårde vind, lykkedes det at få fire sejladser igennem til OK-jollernes Nordiske Mesterskab i Hellerup. Det udløste en (god) fratrækker, og Gunter Arndt fra Solrød Strand Sejlklub/Flensborg Yacht Club kunne kalde sig Nordisk mester 2010.

A point lå Jørgen Lindhardtsen, der fik andenpladsen, og Jørgen Svendsen kom ind på en tredjeplads med kun et point mere end de førende.

Lettere vind søndag

Søndagsvejret var lidt mere sejlervenligt end lørdagens hårde vind. Men også søndag manglede der ikke vind, især hårde pust under land fik en del af sejlerne til at tage en ufrillig badetur.

Lindhardtsen i fin form

Jørgen Lindhardtsen, der har haft problemer med ryg og nakke, er tilbage i fin form og er glad for, at han kunne sejle. Han sagde.” Bare for 14 dage siden var jeg ikke sikker på, at jeg kunne sejle Nordisk Mesterskab, men nu er nakken meget bedre.”

Snaps til bedste svensker

Bedste svensker blev Håkan Törnqvist fra SS Kaparen, og den særlige snaps til bedste svensker kunne overdrages, med besked fra baneleder Troels Wester-Fischer, om nu ikke at drikke det hele på hjemvejen.

En snapsekyndig sejler bemærkede at slåensnaps er bedst, hvis den ligger et par år. Det udløste en del latter, og Håkan Törnqvist mente da heller ikke at den fik lov at ligge så længe.

Håkan Törnqvist med snaps, på terrassen i Hellerup Sejlklub.


1 GER 672 SSSK/ FYC Gunter Arndt Denmark 7.0
2 DEN 1364 Hvidovre Sejlklub Jørgen Lindhardtsen Denmark 7.0
3 DEN 1385 KDY/SES Jørgen Svendsen Denmark 8.0
4 DEN 1340 Hvidovre sejlklub Christian Olesen Denmark 9.0
5 DEN 1366 SKS Svend Erik Molbech Denmark 15.0
6 SWE 2786 SS Kaparen Håkan Törnqvist Sweden 15.0

Se hele resultatlisten her: ok2010.regattateam.dk

content-loader
content-loader
content-loader