Gå til hoved-indhold
Hans Natorp har ikke taget stilling til direkte valg, som Christian Lerche er fortaler for, da det vil skabe mere kvalitet i DS-bestyelsen. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Hans Natorp har ikke taget stilling til direkte valg, som Christian Lerche er fortaler for, da det vil skabe mere kvalitet i DS-bestyelsen. Foto: Troels Lykke

Natorp er neutral om direkte valg til bestyrelse

Flere klubber kæder Natorps kandidatur sammen med forslaget om direkte valg til DS-bestyrelsen, men det er en fejl, skriver formandskandidaten i et brev til klubberne.

Af Troels Lykke |

Hans Natorp skriver bl.a. til klubbernes formænd:

Et vigtigt spørgsmål, som drejer sig direkte om mit kandidatur, er min position i den verserende debat omkring vedtægtsforslagene vedrørende valgprocedurer til bestyrelsen.

Jeg har hørt fra flere klubber, at nogen kæder mit kandidatur sammen med forslaget om direkte valg til bestyrelsen og, at jeg skulle repræsentere de klubber, der har fremsat forslaget. Det er jeg ked af.

Arbejdet med vedtægtsforslagene har en meget længere historik end mit kandidatur, og jeg har ikke været - og er heller ikke på nuværende tidspunkt - en del af den proces.

Tværtimod har jeg i forbindelse med mit kandidatur nøje overvejet de forskellige scenarier omkring valg til bestyrelsen og den følgende sammensætning af bestyrelsen.

 Jeg vurderer, at jeg kan etablere et positivt samarbejde med alle de nuværende bestyrelsesmedlemmer og de opstillede kandidater – uanset konstellationen.

Derfor er mit kandidatur naturligvis uafhængig af vedtægtsændringer omkring valg til bestyrelsen.

Jeg vil meget gerne slå fast, at jeg ikke er talsmand for nogen bestemt fraktion eller fløj i Dansk Sejlunion.

Grundlaget for mit kandidatur og mit fremtidige arbejde for Dansk Sejlunion er:

- kommunikation i øjenhøjde
- objektivitet
- gennemskuelighed
- anerkendelse af den gode indsats
- plads til den individuelle indsats

Hilsen Hans Natorp

content-loader
content-loader
content-loader