Gå til hoved-indhold
Udstyr

Bærbar mikroovn til båden

Nu kan man få en transportabel mikroovn, lige til at tage med i båden.

Af Jakob Johannsen |

Mikroovnens indtog i køkkenet har virkelig revolutioneret madlavningen. Den kan genopvarme frosne retter og tilberede råvare på en brøkdel af den tid, som det ellers ville tage at forberede maden på den gammeldagsfacon.

Men det er endnu kun større motorbåde det blandt lystbådene har indbygget en mikroovn i pantryet, selvom det netop er i både, at man behøver alle hjælpemidler til at tilberede maden.

Men en ny bærbar mikroovn gør det muligt at tage fordelene med i båden i campingvognen eller den lille sommerhytte.For 250 US-dollar kan man på nettet købe en mikroovn, der kun vejer 6,3 kg, og kan køre på bade 12 volts batterier som på 110 og 230 strøm fra kontakten.

The Wavebox har tre forudindstillede kogeknapper hvis man ikke selv vil indstille hvor længe maden skal befinde sig i microbølgernes stråler. Den fås I fire farver og den måler 28 x 25,5 x 38 cm.

Wavebox kan købes via internettet i Storbritannien, så man kan få den uden toldafgift. Så koster den  125 engelske pund ca. 1.000 kr. plus fragt., klik her for at læse mere:United Kingdom.

content-loader
content-loader
content-loader