Gå til hoved-indhold
Nordship 360 sælges ofte med Selden rullemast og Elvstrøms Epex sejl.Kort Nyt
Nordship 360 sælges ofte med Selden rullemast og Elvstrøms Epex sejl.

Nordship 360 i fuld fart

Nordship 360 testes i øjeblikket. Båden har moderne sejlegenskaber, siger BådNyt. Vi har netop talt med Jørn Olesen fra firmaet ved Kolding.

Af Troels Lykke |

Syv solgte Nordship 360ere er status. Og det er til trods for at dæksalon-cruiseren koster 1.955.625 kr. Og til trods for at ingen af køberne endnu har testet båden.

Men det gjorde minbaad.dks samarbejdspartner BådNyt i går med Morten Brandt ved rattet. Og han roser Nordship 360eren, der blev testet med Seldén rullemast, hvor der var Elvstrøms formstabile Epex-sejl på.

Bådtypen er solgt til Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Om sejlegenskaberne siger Nordship Yachts Jørn Olesen i dag til minbaad.dk:

"Vi har vægtet sejlegenskaberne højt, men vi er fuldstændig målløse over at den går så højt til vinden og så drejer den rundt hurtigt som en X-Yachts. Vi har fjernet en 20 centimeter kickdown foran roret, så der er et frit spaderor og det har gjort båden mere levende, og grebet holdes i vandet selv hvis den krænger meget."

Kølskaft i glasfiberkomposit

Sejlegenskaberne er ligeledes forbedret med en køl, hvor selve skaftet er produceret i glasfiberkomposit, derfor har værftet kunne sætte mere bly i T-kølen.

Nordhship i Lunderskov har i dag 17 ansatte.

Læs testen af Nordship 360 i BådNyt.

content-loader
content-loader
content-loader