Gå til hoved-indhold
Der var masser af besøgende på broerne i Århus, men om de købte mange både ved vi endnu ikke. Foto: TroelsKort Nyt
Der var masser af besøgende på broerne i Århus, men om de købte mange både ved vi endnu ikke. største båd var denne Princess 78 til 25 mio. kr. Foto: Troels Lykke

Mere end 7000 sejlere var til Flydende Fritid

Tallet er lavere end forventet af mange, alligevel virker udstillerne tilfredse. Birger Hansen fra X-Yachts forventede 7000 besøgende og sådan blev det. Udstillingen slap for regn.

Af Troels Lykke |

De godt 100 udstillere havde smil på læberne, da årets udgave af Århus Flydende Fritid lukkede portene søndag kl. 18.

Flere vi har talt med, havde dog håbet på op mod 12- 15.000 besøgende, i hvert fald var det et et drømmetal for Lars Ive, formand for Danboat.

Men det blev kun på lidt over 7000 personer har siden fredag besøgt udstillingen, og udstillerne har været  meget tilfredse med både det nye udstillingskoncept og kvaliteten af udstillerne, for der blev både handlet og knyttet kontakter for fremtidigt salg.

Flere næste år

"Folk skal lige vide, at der nu er flydende udstilling i Marselisborg, så tallet bliver nok højere næste år. Hos X-Yachts havde vi forventet 6-7000 besøgende," sagde Birger Hansen i går til minbaad.dk, mens udstillingen kørte.

Flere som minbaad.dk talte med var vældig tilfredse med rammerne, Peter Poulsen fra Sejlerliv.dk i Randers, var også tilfreds med at udstille Dufour-både, men mente parkeringsforholdene kunne være lidt bedre.

Tak til de frivillige

Danboat, som er arrangør af det maritime show  ”Århus Flydende Fritid”, er fulde af lovord overfor deres samarbejdspartnere Sailing Aarhus og Marselisborgs Havns  personale, der har gjort et fantastisk arbejde for at skabe et rigtig godt og velfungerende arrangement, der spår godt for de kommende år, fortæller Knut Iversen fra Danboat. 

Også det yderst velfungerende samarbejde med Århus Kommune har været en vigtig faktor i den fælles succes, lyder det videre.

I august 2011 åbner portene igen til Århus Flydende Fritid i Marselisborg Havn.

content-loader
content-loader
content-loader