Gå til hoved-indhold
Trimm Taske til laptop.Udstyr
Tasken i sejldug, her set på Sardinien har også vandtæt lynlås. Foto: TRIMM

Lækre tasker i sejldug, til modebeviste sejlere

Firmaet Trimm står bag en række nye tasker og møbler i sejldug.

Af katrine bertelsen |

Taskerne bliver produceret i forskellige farver og kvaliteter af sejldug: En eksklusiv linje i sort kulfiberdug og en sporty linje i lysere sejldug med numre.

 

 

 

 

 

Sortimentet spænder fra punge over skuldertasker til en trolley. Både skuldertaske og trolley har polstret rum til den bærbare, og alle lynlåse er vandtætte.


 

 

 

 

Set på Sardinien

Taskerne blev præsenteret på Copenhagen Fashion Week, og er allerede ude på det store marked. Senest er en af taskerne set til Louis Vuitton Trophy på Sardinien, hvor Kristian Kamp, Team Origin, bar computertasken på havnen.

 

 

 

 

Møbler i spilerdug

Trimm laver også behagelige “flyde”møbler lavet af genbrugsspilerdug eller imprægneret canvas. Møblerne bliver syet på bestilling, efter du selv selv har valgt sejldug og farve.

Aftenarbejde

Ægteparret Rikke Gjørlund og Tim Nielsen står bag Trimm Copenhagen. Inspirationen kom fra Tim Nielsens mange år med kapsejlads og et job som sejlmager hos bl.a. North Sails og to Americas Cup, samt Rikke Gjørlunds karriere som tøj- og taskedesigner.

Rikke og Tim har satset. Om dagen arbejder de begge i deres normale jobs, mens aftenerne bliver brugt i værkstedet i kælderen med at designe og sy nye designs. Trimm Copenhagen har netop opnået status af bæredygtigt design.

Taskerne forhandles bl.a. hos Ship Shape på Rungsted havn. Du kan se tasker og møbler på www.trimm.dk og finde nærmeste forhandler.

content-loader
content-loader
content-loader