Gå til hoved-indhold
Sejlere i århusKapsejlads
Fra venstre ses Rasmus Køstner, Peter Hansen og Christian Rindom.

Akademielev Rindom vinder 5 års erhvervssupport

Sailing Academy Aarhus uddelte fredag prisen for det bedste 5-årige program til Christian Rindom for hans projekt om olympisk guld i windsurfing.

 

Af Troels Lykke |

Prisen er en økomomisk håndsrækning på 1.000 $ de næste 5 år, samt værdifuld konsulentbistand fra en af landets bedste erhvervskonsulenter.

"Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at vinde prisen, men endnu mere for de muligheder der følger med. Det er blevet klart for mig at et langsigtet mål om at vinde OL guld også kræver langsigtet planlægning for at blive realiseret", udtaler Christian Rindom og forsætter:

"Da jeg startede på Sailing Academy Aarhus havde jeg ikke forestillet mig at jeg kunne få de muligheder jeg har nu, og jeg er klar over at sådan en chance også forpligter mig til at arbejde hårdt og til at at give noget tilbage til dansk sejlsport".

Eleverne på Sailing Academy Aarhus, blev for 6 uger siden præsenteret for erhvervsmanden Søren Holm Jensen, der underviste eleverne i et forløb om projektstyring og planlægning.

”Målet med projektforløbet har været at eleverne skulle blive i stand til at fremlægge en gennemarbejdet 5-årsplan, som sejlerne selv og en potentiel sponsor ville investere tid og ressourcer i” siger Søren Holm.

Som afslutning på forløbet præsenterede elverne deres 5-årige program for dommerpanelet bestående af Peter Hansen, Rasmus Køstner og Søren Holm Jensen. Projekterne var interessante og visionære og omhandlede blandt andet "den bedste ungdomstræner", "den mest anerkendte bådsmand i Danmark" og OL guld i Laser jolle.

"Det vindende projekt var meget ambitiøst og gennemarbejdet og vi kunne med det samme se at Christian er meget dedikeret omkring sit projekt. Han præsenterede den mest overbevisende plan med fokus på økonomi, organisation og de kompetancer der var nødvendige for at komme til tops", udtaler Rasmus Køstner, underviser på Sailing Academy Aarhus.

For at sikre at Christian Rindom når sit mål om OL guld i 2016, har Søren Holm Jensen indvilliget i at være mentor for Christian samt bistå i opbygningen af et netværk til de danske erhvervsliv.

"Med opbakning fra Søren Holm Jensen har Christian fået en fantastisk chance for at tage ansvar for sin egen kampagne og bane vejen for sit langsigtede mål", siger Peter Hansen, underviser på Sailing Academy Aarhus.

" Det bliver spændende at følge Christians udvikling også efter at han slutter her på Idrætshøjskolen i Århus, slutter Peter Hansen.

Sailing Academy Aarhus er et forløb på Idrætshøjskolen Århus, der er et tilbud til sejlere på alle niveauer, der ønsker at udfordre sig selv og udvikle sig både personligt og indenfor sejlsport.

Udervisningen foregår i den sportslige Melges 24, der er en mellemting mellem jolle og kølbåd. Som elev er man del af det daglige højskoleliv og et seriøst sportsmiljø.

For mere information se www.ihaarhus.dk og www.sailingacademyaarhus.dk

content-loader
content-loader
content-loader