Gå til hoved-indhold
Køber du en Beneteau er prøvesejladsen i Grækenland gratis.Udstyr
Køber du en Beneteau er prøvesejladsen i Grækenland gratis.

Slagtilbud fra Beneteau

Køb en Beneteau sejlbåd, og få en gratis miniferie i Grækenland. Sunway Seatravel inviterer til test af Beneteau-både i oktober.

Af katrine bertelsen |

Overvejer du at købe en bil, vil du insistere på at prøvekøre den først. Mange aftaler om bådkøb indgås, efter at du måske har set båden på en messe, og læst nogle brochurer.

Men prøvet at sejle båden under realistiske forhold får du som regel ikke mulighed for, selvom prisen på båden måske er 2-4 gange så høj som prisen på en bil.

Sejl på den Saroniske golf syd for Athen

Sunway Seatravel, som er en del af Scancharter, der forhandler Beneteau sejlbåde sammen med Risbjerg Marine, er så sikre på Beneteaus fortræffeligheder, at de inviterer interesserede på en fire dages testsejlads i Grækenland, hvor du får mulighed for at gennemprøve sejlbådene.

Her kan du sejle fem forskellige Beneteau Oceanis sejlbåde i størrelsen fra 37 - 50 fod i farvandet udenfor Athen. Der bliver rigeligt med tid til at gå bådene efter i sømmene..

Køb en Beneteau og få turen gratis

Der er reserveret plads i flyveren søndag den 24. okt. kl. 8:15 og du kommer hjem igen den 28. okt. kl. 14:15.

Prisen for de 4 dages ophold i Beneteau Oceanis, samt fly T/R.  kr. 3.800 kr per snude ved overnatning for 2 pers. i dobbelt kahyt.

Sunway Seatravel refunderer hele beløbet, hvis du indgår en aftale om køb af en Beneteau sejlbåd i forbindelse med turen.

Tilmelding hos Sunway Seatravel

Er du interesseret at deltage i denne tur, så kontakt venligst Niels Kjeldsen senest 3. september på niels@seatrawel.dk eller på telefon 3916 3348.

Angiv venligst, hvilke både du er mest interesseret i at prøvesejle.

Se Beneteauerne her, og læs mere om de forskellige modeller: http://www.risbjerg.dk/

content-loader
content-loader
content-loader