Gå til hoved-indhold
Finnjolle i problemerSejlklubber

Kongelig klub tager medlemmerne alvorligt

Kongelig Dansk Yachtklub har startet den første medlemsundersøgelse i klubbens historie. "Medlemmernes mening betyder alt i videreudvikling for KDYs intitativer," siger formand Kim Andersen.

Af Troels Lykke |

KDY mener selv, det er vejen frem med undersøgelser, hvis man skal forbedre standarden og udbuddet af stævner, faciliteter og arrangementer. 

Vores medlemmers mening betyder alt i videreudviklingen af KDYs initiativer og udformningen af fremtidige tiltag”, udtaler klubbens formand Kim Andersen.

Det hører en medlemsundersøgelse til at man skal være forberedt på at tage konsekvenserne af svarene, og det er KDY forberedt på.

Medlemsundersøgelsen kan hjælpe bestyrelsen, administratorer og trænere her i KDY med at lægge de fremtidige retningslinjer og mål for, hvor vi som klub er på vej hen. Men det er klart, at forbedringerne vil udforme sig over tid”, siger Kim Andersen.

Medlemsundersøgelsen tager blot 3 minutter at besvare og vil være tilgængelig på klubbens hjemmeside frem til 1. marts.

Selve spørgeskemaet indeholder både almene medlemsspørgsmål samt mere medlemsspecifikke elementer.  Som incitament udlodder klubben præmier ved lodtrækning.

Kun KDY’s medlemmer kan klikke ind på www.kdy.dk og besvare medlemsundersøgelsen.

content-loader
content-loader
content-loader