Gå til hoved-indhold
Arkivfoto af Swan 45er “Charisma".Kapsejlads
Arkivfoto af Swan 45er “Charisma".

375 gram cornflakes til 10 mand

Jesper Radich har sejlet fra England til Holland. Og jo, det gik godt, men maden var latterlig beskeden. Læs AC-sejlerens beretning om distance-sejlads på en Swan 45 med Danmarks eneste America's Cup-vinder, Jann Neergaard.

Af Troels Lykke |

Jesper Radich skriver blandt andet på sin blog om sejladsen North Sea Race 2010, en sejlads på 180 sømil:

Mindre lækkert var dog middagen. De meget slatne toastbrød med udblødt maskinskinke til frokost blev nu fulgt op af en minimal potion frysetørret tomat-pasta. Smagen nogenlunde ok, men mængden fjollet lille. Smilene over den store føring var dog svære at tørre væk.

En lang og kold nat med 90 sm Code 0 sejlads og forventet højredrej sad lige i skabet. Vi holdt os ca. 5 grader under rumbline og inline peel’ede (skift hvor den nye spiler hejses før den gamle droppes, uden at bomme) til vores A2 spiler, det sidste stykke op til sidste rundsmærke.

De første spæde solstråler afslørede Checkmate helt ude i kimingen – et godt stykke bagude. De bragte dog mere vind med sig bagfra og luskede roligt nærmere.

Den tilhørende morgenkomplet bestod af en 375 g cornflakes pakke – til deling imellem 10 mand!! Tror nok lige jeg sendte vrede blikke til bådkaptajnen. Der blev skyllet efter med klistrede chokolade barer og fokus igen rettet mod sejladsen.

Læs hele beretningen på www.jesperradich.dk 

Resultat: rorc.org/raceresults/2010/ircoverall03.html

content-loader
content-loader
content-loader