Gå til hoved-indhold
Michael Hestbæk og co. vandt klassemesterskab. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Michael Hestbæk og co. vandt klassemesterskab. Foto: Troels Lykke

Sejr til familien Hestbæk

Familien Hestbæk – Martin, Michael og Jens Ole Hestbæk samt Jan Eli Andersen vandt klassemesterskabet for Match28 i Skovshoved i weekenden.

Af katrine bertelsen |

Lørdag den 16. oktober blev der sejlet  klassemesterskab for Match28-klassen i Skovshoved. Skovshoved Sejlklub stod for arrangementet.

Vinden var frisk mellem 7 og 10 m/sek. fra NØ, så der var pæne ”buler” på Øresund.

Syv skippere og deres besætninger dystede om klassemesterskabet, og vinderholdet fik et ”wild card” til Mestrenes Mestre 2010 som sejles i Skovshoved den 30. oktober.   

Deltagerne var de seks ud af de otte højest placerede skippere på Match 28 Ranking listen, samt et wild card-hold, fordi Skipperne Søren Blume Svendsen og Jan Peter Andersen var forhindret.

Tak til far

Martin Hestbæk havde aftalt med sin bror Michael Hestbæk, at deres far skulle være med, som en helt speciel tak til farmand, for at han i tidernes morgen introducerede sine drenge til sejlsport.

Skovshoved-Optier

Nicolai Sehested valgte at stille op med de bedste Skovshoved optimistsejlere som han er træner for. Frederik Rask 15 år var rorsmand.

Frederik Rask og de andre ”vokser” ud af optimistjollen, og Nicolai har som træner lyst til introducere ungdomssejlerne til kølbåds sejlads. Besætningsvægten i en Match28 er max. 400 kg med fire eller fem besætningsmedlemmer. Så det betød, at det unge hold var tæt på 150 kg for lette, og opgaven måske var for svær. Men de slog da Skovshoved Senior holdet, som træner kapsejlads hver uge.

Vinderne

Familien Hestbæk – Martin, Michael og Jens Ole Hestbæk samt Jan Eli Andersen fra KDY vandt klassemesterskabet, og det var en tydelig stolt far som fik ”guld” om halsen.

Andenpladsen gik til Stig Nielsen fra Skovshoved Sejlklub, som sejlede med en alvorlig halsbetændelse. Men fordi man ikke kan skifte skipper ud i finalen, var holdet ikke utilfredse med resultatet.   

Tredjepladsen gik til Per Braad Jensen og Team Vallensbæk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Point & endelig stilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flight 1

Flight 2

Flight 3

Flight 4

Flight 5

Flight 6

Flight 7

I alt

Martin Mikkelsen

 

5

5

5

3

4

2

24

Per Braad

4

 

1

3

1

3

5

17

Mark Wain

3

2

 

4

4

2

4

19

Nicolai Sehested

5

4

7

 

6

5

6

33

Martin Hestbæk

2

1

2

1

 

1

1

8

Stig Nielsen

1

3

3

2

2

 

3

14

Jens Lund

6

6

4

6

5

6

 

33

 

content-loader
content-loader
content-loader