Gå til hoved-indhold
BB 10-metere. Foto: Chris GrossmanKort Nyt
BB 10-metere. Foto: Chris Grossman

Jobtilbud - vil du skabe bedre sikkerhed til søs

Vi søger en specialkonsulent til Center for Søfarende og fiskere med talent for og lyst til at gøre en indsats for fritidssejlerne i Danmark. Det skriver Søsportens Sikkerhedsråd.

 

Af Troels Lykke |

Du skal med friske øjne skabe gode og sikre forhold for fritidssejlerne. 

Du bliver sekretariatsleder for Søsportens Sikkerhedsråd og skal sammen med en kontorfunktionær servicere rådet i dets arbejde.

Derudover skal du arbejde med kontakten til borgere og andre relevante interessenter om fritidssejlads. En del af opgaverne skal løses på tværs af styrelsen.

Derfor forventer vi, at du:

Tænker i nye baner og udvikler initiativer til at fremme viden og sikkerhed for fritidssejlere

Følger tendenser inden for fritidssejlerområdet

Vedligeholder en meget bred kontaktflade til interessenter fra det rekreative område for at initiere selvstændige initiativer og finansiering heraf

Koordinerer en række af de borgerrettede opgaver på fritidssejlerområdet, (eksamensafholdelser, udstedelse af certifikater/beviser og besvarelse af henvendelser om CE-mærkning).

Står for rådets kommunikation, især i elektroniske medier

Maritim baggrund

Vi forestiller os, at du har en maritim baggrund som navigatør eller tilsvarende, og gerne med indsigt i og erfaring fra fritidssejlerområdet. 

Det er også væsentligt, at du er udadvendt, samarbejdende, nysgerrig, har initiativ og vil være med til at bygge nye ting op. 

Ansættelse sker efter den relevante overenskomst som specialkonsulent. 

Send ansøgningen mærket ”Søsportens Sikkerhedsråd” til job@dma.dk og vedlæg dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Ansøgningsfristen er den 22. november 2010 kl. 08.00.

Samtaler vil blive afholdt den 25. og 26. november.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til kontorchef Sune Rahn, tlf. 39 17 46 14.

www.soesport.dk

content-loader
content-loader
content-loader