Gå til hoved-indhold
Fuppe (2.tv), Frederik (3.tv) og Tobias (1.th) fra Skovshoved Sejlklub med hhv. Sølv, Guld og Bronze om halsen sammen med de øvrige vindere i drenge og pige rækken.Kapsejlads
Fuppe (2.tv), Frederik (3.tv) og Tobias (1.th) fra Skovshoved Sejlklub med hhv. Sølv, Guld og Bronze om halsen sammen med de øvrige vindere i drenge og pige rækken.

Suveræne Skovshoved optier

Skovshoved Sejlklubs Optimist sejlere vinder DM Guld og årets rangliste 2010.

Af katrine bertelsen |

Efter sidste weekends 5. ranglistestævne i Skive er13 Optimist sejlere fra Skovshoved Sejlklubs ungdomsafdeling udtaget på vinterens rangliste. Dette er en flot opfølgning på forrige weekends Danmarks mesterskaber, hvor Skovshoved Sejlklub vandt både Guld, sølvog bronze.

Skovshoved Sejlklub havde ved weekendens ranglistestævne ikke mindre end 25 deltagere til stævnet i Skive. Stævnet var det sidste af sæsonens fem stævner, og blev vundet at Frederik Rask, der også er Danmarksmester 2010.

Skovshoved Sejlklub satte sig tungt på præmierne og havde således fem sejlere i top 10 og ikke mindre end 10 sejlere i top 20.

Polsk mester

I denne weekend var syv Skovshoved Optimist-sejlere taget til de åbne polske Mesterskaber i Karmien Pormorski – stævnet blev vundet af Frederik Rask, der nu også kan kalde sig polsk mester.

Det lover godt for det kommende VM, der sejles til jul i Malaysia, hvor også Ulrik Svarrer fra SKS deltager.

Skovshoved Sejlklub har, ved den netop offentliggjorte rangliste, ikke mindre end 15 sejlere på Optimist "landsholdet", og cementerer dermed sin position som en af landets førende Ungdomsklubber.

Også breddearbejdet blandt ungdommen har det godt, til SIF Cup var der deltagelse af mere end 50 begyndere, heraf halvdelen fra SKS begynder-Optimister. 

Frederik Rask, Polsk Mester 2010.

Frederik Rask og Sebastian Pieters, vindere af Optimisternes samlede Rangliste 2010.

content-loader
content-loader
content-loader