Gå til hoved-indhold
”Hydroptère”, den franske sejler og windsurfer Alain Thébaults højhastighedstrimaran kan ses på boot 2011. Foto: Sascha KlahnDiverse
”Hydroptère”, den franske sejler og windsurfer Alain Thébaults højhastighedstrimaran kan ses på boot 2011. Foto: Sascha Klahn

Optimisme på boot 2011

På boot 2011 i Düsseldorf forventer arrangørerne 1700 forskellige bådtyper i alle størrelser, fra kajakker til 88 fods yachts.

Af Troels Lykke |

Messe Düsseldorf ser optimistisk på den 42. udgave af verdens største yacht- og søsportmesse: boot, som fra 22. til 30. januar 2011 igen indbyder yacht- og søsportsfolk fra hele verden til sine messehaller. Efter et svært år i 2009 har stemningen i den internationale søsportindustri klart forbedret sig.

Den positive udvikling afspejles i en livlig efterspørgsel på standplads. Over 1.550 udstillere fra 50 lande vil på boot 2011 præsentere deres nyudviklinger, nye typer af søsportsudstyr og maritime serviceydelser i 17 haller.

”Alt taler for, at vores besøgende kan forvente et arrangement, som ikke lader noget tilbage at ønske, hvad angår udbuddets mangfoldighed, kvalitet og internationalitet. Vores kunder i ind- og udland har den største tillid til boot og koncentrerer deres aktiviteter på Messe Düsseldorf,” siger Goetz-Ulf Jungmichel, projektleder for boot Düsseldorf, med tilfredshed. 

1.700 både i alle størrelser

Over elleve messehaller finder man 1.700 bådtyper i alle størrelsesordener.  Uanset om det drejer sig om jolle, kano, sportsbåd eller storyacht, så findes det i Düsseldorf.

Sejlbåde og sejlyachts er i vækst. Foruden de traditionelle haller 16 og 17, har der også været behov for at tage dele af hal 15 i brug. Hovedvægten ligger her på katamaranerne. Alt i alt er omkring 150 udstillere af sejlbåde og sejlyachts repræsenteret på boot 2011.

Shopping og monsterbåde i hal 6

På boot 2011 afvikles et nyt koncept, som imødekommer de besøgendes ønsker om eksklusivitet, komfort og livsstil. Et godt 600 m² stort udstillingsareal danner et business og shopping område med fremragende gastronomi, butikker og lounges, beregnet for samtaler og forhandlinger. 

I hal 6 venter omkring 50 yachts på de internationale gæster. De største yachts (88”) kommer i 2011 fra Sunseeker og Princess i England.

Stort udvalg i bådudstyr

Hal 10 til 12danner rammerne til produkter til båden og alt hvad der vedrører både: bådudstyr, elektronik. motorer, teknisk tilbehør, funktionel kvalitetsbeklædning samt marina-udstyr. Omkring 350 udstillere er repræsenteret i dette udbudsområde. Frankrig er første gang “om bord” med en fællesrepræsentation af bådudstyr i hal 11.

Se Hydroptère

Foruden de traditionelle arrangementer som f.eks. ”Segel Center”, ”Sportfischer Center”, ”World of Paddling” og ”Tauchsport Center”, står der i 2011 yderligere to attraktioner på programmet. I hal 15 inviterer et specialshow til at stifte bekendtskab med strandsejlads. Endnu et show præsenterer hightech projekter i sejlsporten, bl.a. projektet ”Hydroptère”, den franske sejler og windsurfer Alain Thébaults højhastighedstrimaran.

boot 2011 er åben 22. til 30. januar. Et dagkort koster 15,00 euro og et 2-dageskort 23 euro. Med adgangskortene kan man køre gratis frem og tilbage med de offentlige transportmidler under trafikselskabet Rhein-Ruhr VRR.

Kortene kan købes i forsalg på www.boot.de

content-loader
content-loader
content-loader