Gå til hoved-indhold
Efter 5 år som som adm. direktør for KDY forlader Morten Lorenzen posten. Foto: Troels LykkeSejlklubber
Efter 5 år som som adm. direktør for KDY forlader Morten Lorenzen posten. Foto: Troels Lykke

Morten Lorenzen fratræder som direktør i KDY

Efter gensidig overenskomst med bestyrelsen fratræder 52-årige Morten Lorenzen som administrerende direktør for Kongelig Dansk Yachtklub. Læs nu bloggen: Hvad nu, KDY?

Af katrine bertelsen |

”Morten Lorenzen har både som frivillig leder og som ansat direktør de seneste næsten fem år gjort en stor indsats for sejlsporten i almindelighed og i særdeleshed skabelsen af en professionel organisation omkring KDY’s mange aktiviteter, – vi er blevet enige med Morten Lorenzen om, at det nu, hvor mange af klubbens aktiviteter på vandet er ved at være forbi for i år, er det rigtige tidspunkt at lade nye kræfter have det daglige ansvar for driften i klubben”, udtaler Kim Andersen til kdy.dk.

Morten Lorenzen vil i de kommende måneder løse ad hoc opgaver for KDY og det er planen, at en ny direktør vil være på plads til at kunne deltage i detailplanlægningen af næste sæsons aktiviteter i de første måneder af det nye år.

Morten Lorenzen udtaler i forbindelse med sin fratræden: ”Efter mange år som frivillig leder, og de seneste fem år som adm. Direktør i KDY ser jeg frem imod nye udfordringer. Jeg har et stort sejlerhjerte og glæder mig til at få mere tid til at sejle igen - og mon ikke der også bliver tid til frivilligt arbejde indenfor sejlsporten.”

Se redaktørens blog om Morten Lorenzen her

content-loader
content-loader
content-loader