Gå til hoved-indhold
Tidligere America's Cup-sejler Jesper Bank vil springe fra båd til båd og give råd omkring sejl- og mastetrim. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Tidligere America's Cup-sejler Jesper Bank vil springe fra båd til båd og give råd omkring sejl- og mastetrim. Foto: Troels Lykke

Trim med Jesper Bank

Trim din båd med hjælp fra OL-guldvinderen Jesper Bank. Det tilbyder Elvstrøm Sails, der i april inviterer til tune-up stævnet ”4Racing” i Kiel.

Af Jacob Ernstved-Rasmussen |

Få trimmet din båd med hjælp fra OL-guldvinderen Jesper Bank. Sådan lyder seneste tilbud fra Elvstrøm Sails, der i april inviterer til tune-up stævnet ”4Racing”  i Kiel, hvor seks eksperter fra Elvstrøm Sails, herunder Jesper Bank, vil hoppe om bord på de deltagende både for bl.a. at hjælpe med at skabe det rette tvist i storsejlet.

Elvstrøm Sails har et særligt fokus på de store både, der ofte kræver større besætninger, og hvor et godt resultat fuldstændig afhænger af besætningens boathandling. For når vinden øger, båden krænger og vandet står  ind over båden er det besætningens evne til at handle præcist og korrekt, der kan gøre hele forskellen.

Sejlere med ORC-målebreve

Til september skal de store både slås om ORC-verdensmesterskabet på Flensborg Fjord, og i den anledning inviterer Elvstrøm Sails i samarbejde med Kieler Yacht-Club, Deutscher Segler Verband og Regatta Vereinigung Seesegeln indehavere af ORC-målebreve til tune-up-stævne i Kiel i weekenden fra den 23. til den 25. april.

De seks trim-eksperter fra Elvstrøm Sails vil være til stede hele weekenden, og første gang man har mulighed for at nyde godt af deres kundskaber bliver om fredagen, hvor der vil være mulighed for at få gennemgået riggen i løbet af eftermiddagen fra 14.30 til 17.30.

Det er dog kun et begrænset antal både der kan være med til denne del af arrangementet. Her gælder først til mølle-princippet.  De seks eksperter fra Elvstrøm Sails vil gå fra båd til båd og levere praktiske anvisninger til, hvordan riggen  trimmes optimalt.

Debriefing med video

Lørdag den 24. april øves der starter om formiddagen og efter frokost sejles der korte  op-ned-sejladser hvor et topmærke skal rundes en enkelt gang, inden der sejles ned mod målstregen for spiler. Frokosten indtages på bådene.

Ved debriefingen gennemgås dagens træningsindsats blandt andet understøttet af videooptagelser fra dagens forløb.

Søndag den 25. april byder igen på korte træningssejladser med efterfølgende debriefing og video-tilretning, inden der sluttes af med kaffe ca. klokken 16.

elvstromsails.dk

content-loader
content-loader
content-loader