Gå til hoved-indhold
Team Viltoft i en afslappet situation, hvor de venter på vind. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Rasmus Viltoft til venstre: Holdet venter her på vind. Foto: Katrine Bertelsen

DM-sejr til Viltoft - danske kvinder tabte

Søndagens finalesejladser i matchrace måtte afblæses. Vinden manglede. Sejren hos mændene gik til Team Viltoft. Hollansk og slovensk besætning bedst hos OL-kvinderne, hvor danskerne igen ikke kom til tops.

Af katrine bertelsen |

Efter en forrygende lørdag med masser af vind og godt vejr, blev søndagen en blandet fornøjelse. Formiddagen bød på let luft der døde ved middagstid. 

Finalesejladserne kunne ikke sejles for mændenes vedkommende. Sejren går derfor til Team Viltoft med Lars Nordbjærg på en andenplads.

De hollandske piger med Silke Hahlbrock vandt hos kvinderne.

Skuffet Meldgaard

Lotte Meldgaard og hold er skuffet efter at de sluttede uden for medaljerækkerne, hvor et hollandsk og slovensk hold tog guld og sølv.

"Vi var tit på hælene med hensyn til boathandling, og havde ikke marginalerne på vores side. Hverken hvad angik afgørelser i form af målfoto eller umpirekald," skriver Meldgaard-holdet på www.matchraceteam.dk

"Vi har vundet medaljer ved EM og NM mesterskaberne og har trods et relativt nyt og til stadighed delvist ustruktureret matchrace projekt formået at mænge os blandt den absolutte verdenselite ved Sailing World Cups og Grade 1 stævner," skriver Meldgaard og fortsætter:

"Vores rejseaktivitet indstilles for en kort stund og fokus rettes mod arbejde og studie samt intensiv fysisk træning. Og den evige jagt på sponsor. Sidst i november rejser vi til Mallorca for at træne med et af verdens bedste teams - så vi skal nok give lyd fra os."

Slutresultat:

Kvinder:
1. Mandy Mulder NED
2. Vesna Dekleva Paoli SLO
3. Trine Abrahamsen DEN

Mænd:
1. Rasmus Viltoft
2. Lars Nordbjærg
3. Peter Wibroe

Læs mere her: http://matchrace.kdy.dk

Lars Nordbjærg kom ind på en andenplads.

Om sejren går til det hollandske team afgøres i disse minutter.

Krisemøde på dommerbåden. Kommer der vind?

content-loader
content-loader
content-loader